| Generation22 a întrebat:

Deci inainte am avut Call of Duty 4 Modern Warfare si l-am sters si acum cand incerc sa il instalez din nou nu merge nu stiu de ce ca zice exact cand dau install zice doriti stergerea salvarilor si a jocului dau yes si yes la ambele si dupa apare o eroare ce poate avea si unde poate fi ca in C/Program files numai e nici in D! sad

6 răspunsuri:
| EuVlad13 a răspuns:

Intra in control panel apoi in remove or add programs apoi cautal acolo si da-i remove... apoi instaleazal din nou si o sa meargawinking

| EuVlad13 a răspuns:

Intra in control panel apoi in add or remove programs acolo iti apar toate programele din pc selectezi call of duty dai remove iar apoi il instalezi din nou

| Generation22 explică (pentru EuVlad13):

Nam Windows XP am windows 7 si mie nu-mi apare si nu merge am incercat cu si Ccleaner

| EuVlad13 a răspuns (pentru Generation22):

Atunci schimba folderul de instalare pe care il ai pentru call of duty in arhiva inlocuind.exe de la sfarsit cu.zip, dezarhiveazal si da pe uninstall. Daca nici asa nu merge alta solutie nu mai stiu.Astept raspunsul tauhappy

| EuVlad13 a răspuns (pentru Generation22):

Atunci schimba fisierul de instalare in arhiva inlocuind.exe cu.zip iar apoi dezarhiveazal si da-i pe uninstall.Astept raspuns

| EuVlad13 a răspuns:

Atunci transforma fisierul de instalare intr-o arhiva inlocuind.exe de la final cu.zip iar apoi dezarhiveazal si dupa intra in unistall.astept raspunsul tau