| Andrei76402 a întrebat:

Sall TPU,
Doresc sa va pun si eu o intrebare:Care credeti ca este cel mai tare server de metin2, daca se poate si siteul serverului.

3 răspunsuri:
| MonedeGratisMT2Ro a răspuns:

Metin2Tim e Server fain de Metin2... Dar eu ti-as recomanda Metin2Ro pentru ca nu o sa se stearga conturile ca pe sv private ...pe ro muncesty dar nu pierzi pe private muncesty si dupa se sterge deci.

| Smecheru27 a răspuns:

Pentru mine ar fi Metin2 WZ [nu iti pot da linkul la el pentru ca e inchis serverul ] dar mie mi-a placut cel mai MULT ASTA iti explic cum era :
la un caine cade 50 de, lucluri cresteai repede de tot, avea lucrulile in magazine ieftine foare ieftine [0 yang ] bine da nu toate costau 0 yang are simplu sa faci magiile P Sau G te duceai la unu si iti arata ca sa le faci P iti trebuie nivelul 68 ca sa Le faci G iti trebuie Nivelul 43 are super misto in DT cadeau lucruli foarte multe! era super misto! de la lv 1 aveai 1 kk si puteai sa iti iei cal normal gratis cal armat gratis cal militar gratis asta a fost cel mai misto metin mie mi s-a parut asta bun nu pot sa iti dau linkul de la el pentru ca acum este inchis jocul s-a intamplat ceva la el si de aia! nu merge jocu metin2 wz tiam spus ii s-a intamplat ceva dar nu stiu ce asa ca la inchis pana cand termina la server problemele oricum eu nu il mai am in PC mi-am reinstalat windows si nu il mai am in PC asta a fost cel mai misto Metin2 Mie asa mi s-a parut! Dar ce ma enerveaza e ca nu mai mere are probleme serverul! hai da funda iti spun eu poti sa cauti si pe youtube. hai dai odata funda!

| Smecheru27 a răspuns:

Plzz funda