| al3ks a întrebat:

(e foarte foarte important)In aceasta seara am avut un buffer de 103 cu 500 int (mt2 mondial) m-a dat afara apoi cand dadeam la log scria ca am bann (vous etes banni, contacte persone staff) am scris un mesej privat lui ownerul mondialului (Raphy)l-am scris in engleza cam spalacita dar sper sa inteleaga intrebarea mea este cum o sa scap de bann mai repede am avut iteme ffoarte bune in el plss dau funda +vot

2 răspunsuri:
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Eu am luat Ban pe 3 conturi foarte buna de la Metin2Mondial si am incercat sa vorbesc cu cei din Staff si pe chat, insa nu am fost bagat in seama, asa ca m-am apucat de Metin2Lunaris,un servar unde GameMasters iti acorda atentie oricat ai fi de slab (bine asta s-a intamplat in cazul meu), funda?

| sPray a răspuns:

Prietene imi pare rau pentru tine. Si eu joc mondial albastri lev 160, am luat ban pe 2 conturi ( 144 si 111 ). Nu te pot ajuta in privinta asta insa te pot preveni de riscul de a lua ban si pe alte conturi. : Pai. daca vorbest ide exemplu pe chat si faci flood. adica chesti aia cu trebuie sa ast. 15 sec. intelegi tu dai de mai multe ori primesti mute 3 h. Banul il primesti daca vorbesti in cazul tau cu Raphy in alta limba. Din sursele mele Raphy e francez. adv e ca cunoaste engleza insa poate ai scris tu ceva neadecvat. Sfatul meu este ca atunci cand vrei sa mai vb. cu un membru din staff. fa`ti mai bine un cont de lev 1. Astfel nu ai nimic de pierdut. Pentru ca contul e de lev 1 si nu ai iteme valoroase pe el.