| Filozoful a întrebat:

SAll TPU, ei bine problema mea ar fi urmatoare:se intampla ca uneori sa imi pierd conexiunea de la router la pc, si ca sa isi revina trebuie sa opresc pc si routerul si sa le aprind din nou.Se intampla, chiar si cand sunt pe net, nu numai cand ma joc un joc, si dupa un timp se intrerupe internetul, precizez ca am internet de la romtelecom clicknet. Pc nu imi merge incet, sau viteza de net sa fie mica, totul merge in conditii normale, dar se pierde conexiunea.Pt. cine o sa ma ajute cu siguranta o sa dau ii dau funda.+ vot.

Răspuns Câştigător
| ionutz70 a răspuns:

Sallz man scuze ca nu te pot ajuta cu aceasta problema sau ca nu ti-am raspuns la ea dar vreau sa iti zic sa bagi si uh id:off.line31 trg frumos ca team cautat o gramada ca vreau sa vb cv cu tine ( si acum sa iti zic cv despre problema ta si eu eram pe click net si nu mi sa luat niciodata netu dar e viteza mica iar acum m-am mutat pe rds sa am viteza mare si si mie mi se intampla la fel... )

1 răspuns:
| Filozoful explică:

SAll ionutz, sa stii ca te-am bagat in lista, dar eu pot vb in fiecare zi de la ora 2 jum. dupa-amiaza.In rest sunt plecat.