Carcasa? carcasa de gaming inseamna ca are o ventilatie buna, poate sa aiba un airflow si un wire management bun.Adica componentele vor avea o temperatura mai joasa, daca nu e de gaming, pc ul o sa fie mai galagios, o sa se adune mai mult praf intr-un timp mai scurt si o sa ai temperaturi mai mari.
Da, daca de exemplu cumperi un gtx 1080 dar ai o carcasa mini tower, nu o sa incapa
Imi pot da seama ce tip de carcasa am?
Te uiti in fata carcasei, sau undeva pe carcasa si o sa gasesti un nume, il cauti pe google, daca stii ca carcasa e veche, atunci e clar ca trebuie alta, dar depinde ce placa video vrei sa cumperi.
Posibil un gtx 750
Am gasit unul ca al meu si spune ca e middle tower.Pot sa pun un gtx 750 pe el?
Da, fara probleme.
Dar scrie mai sus ca nu e de gaming
Carcasa? carcasa de gaming inseamna ca are o ventilatie buna, poate sa aiba un airflow si un wire management bun.Adica componentele vor avea o temperatura mai joasa, daca nu e de gaming, pc ul o sa fie mai galagios, o sa se adune mai mult praf intr-un timp mai scurt si o sa ai temperaturi mai mari.
Da, cu siguranță!
Dacă îți achiziționezi o placă video, trebuie să fii atent la configurația pe care o ai deja și să verifici compatibilitatea!