anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi poate zice careva un metin2 calumiea adica sa cresti destul de usor si sa evoluez arme, armuri etc.(gen mondial numai ca sa cresti mai usor) nu vreau de ex lunaris mage revomondial si toatea astea vreau unu calumea cine imi zice unu bun sa-mi placa FUNDA

PS: lvl max 250-255

8 răspunsuri:
| aladeieri a răspuns:

European metin2 e server privat romanesc ratele sunt mari, la shop ai de toate, king posedata, otel, arme Epice, toate lazile posibile de la bosi pff ce sa-ti mai zic... a da merge si Switchbot, se doneaza doar pentru iteme site, deci nu e cu modatiwinking si jucatori cam tot timpu sunt ON 400, 500, era sa uit te da de la lev 44 bafta!

| DoctorChucky a răspuns (pentru aladeieri):

laughing European? E inchis si pe vremea cand ai dat tu comentariul nu era 400-500 maxim 150 daca nu mai putin si in plus serveru' e pe butuci cred ca deja l-au desfintat straight face

| TheBlueDragon a răspuns:

Buzau

| enerky a răspuns:

Metin energy

| Bebitsu a răspuns:

Steel, hotstel, celestial-world, h1n1,Buzau sper sa-ti placa ceva de aici big grin

| JolnT a răspuns:

Mai stept raspunsuri am zis ceva gen mondial adica armele armurile itm sa evolueze is lvl sa-l faci un pic mai usor si lvl max 250-255 nu 99

| Mosternag159423351 a răspuns:

Metin2GX il joc de 3 ani si inca nu s-a demodat, problemele cu bugurile sunt rezolvate si este PVP si PVM.Bonusurile nu sunt exagerate si rata este de 500% drop, yang si exp.

| FaPanBan a răspuns:

Poti incerca energi