Sistem de operare: Windows XP/Vista/WIn7
Procesor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
Memorie RAM: 2 GB RAM for XP, 3 GB for Vista and Win7
Placa video: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870) DirectX 10
Asta iti cere. Deci nu ai nici 1 problema
E posibil sa imi mearga GTA 5 la low settings pe pc asta? : System: Microsoft windows xp, Professional, service pack 3.
INTEL[R] CELERON[R] CPU
450 @2.20 GHz 2. 20GHz, 1.00 gb RAM, placa video 512?
Da,ti-ar merge pe Pc-ul tau fictiv.Nu exista placa video de 6 gb si nu ai cum sa ai 34 rami si de ce sa iti pui 7 tb pe HDD trebuie sa fi cam dus.
GTA 4 este cel mai prost optimizat joc existent, face figuri si pe PC-uri foarte bune. Poti sa ai placa video de 20 de milioane tot face figuri.Am i5 3570.GTX 660 TI OC, 16 GB RAM si cu setarile la medium tot facea fite.Dar nu exista pc cu 34gb ram dar poti sa il joci nu stiu daca va merge gta iv la high foarte bine cum am spus si mai sus gta iv este un joc foarte prost optimizat.
GTA IV este optimizat mai mult pentru ps3. mai putin pe pc de asta face figuri GTA IV pe pc, cei de la Rockstargames au facut mai mult doar o varianta pe pc.
34GB rami?! nu prea ma pricep in domeniul IT dar unde te crezi prietenas in 2020?))iti va merge sigur gta v la setari maxime. Cerinte de sistem minime: GTA V (Grand theft Auto V) (PC)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP1 sau Windows 7 SP1
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz sau echivalent
Memorie RAM: 2 GB
Placa video: 512MB, ex. NVIDIA 7900 sau 512MB ATI X1900
Spatiu pe disc: 30 – 40 GB
Cerinte de sistem recomandate: GTA V (Grand theft Auto V) (PC)
CPU: Intel Core 2 Quad 3. 66GHz sau AMD echivalent
Memorie RAM: 4 GB
Placa video: NVIDIA GTX 480 sau similar ATI
Spatiu pe disc: 40 GB
O sa iti mearga te asigur.In legatura cu rami poate vroiai sa zici 4 gb rami nu 32... ce pana mea nu suntem in 2020 ai un pc bomba.In locul eu as fi jucat pana acum toate jocurile posibile pana acum.Bafta
1 la mana : nu exista pc cu 34 GB ram pentru ca exista placi de baza cu maxim 6 slot-uri pentru memoria RAM, si placute de ram cu max 4 Gb, deci pana acum pc-urile performante pot avea 24 GB ram nu 34 cum insinuezi tu ca ai
2 la mana : nu exista Intel Xenon 8 core care are viteza de 4.8 GHz
Si 3 la mana : nu exista HDD de 7 TB
Vorba lui Andrei117: ai venit doar sa te lauzi cu un pc cu o configuratie care nu o ai .
Ai vrea ma citeste pe net
Baiatule tu traiesti pe alta lume
Am auzit de acei oameni cu handicap ( traiesc in alta lume, nu vad lumea reala ) cred ca se matifesta la dansul.
Frate daca nu te-ai prins eu glumeam in legatura cu comentariul meu de cateva zile ...credeam ca faceai misto de noi cand ai zis daca iti merge need for speed 2012 pe un pc care e bomba...
Da, iti merge setari very high! P.S: Exista placa video de 12 gb si 46 gb ram. TACETI ca sunteti prosti!