Sa fi bun in pvp trebuie sa ai bonusuri contra toate caracterele echilibrate. Iti dau cateva idei pentru fiecare caracter in parte si le combini u cumva
Contra war: Conteaza in general bonusul aparare sabie pentru ca majoritatea au sabie dar in cazul in care te lupti cu war cu sulita iti trebuie 2 maini... Bonusurile in general care ajuta la lupta cu war sunt aparare sabie, 2 maini, semi-om(asta e foarte important).
War este un caracter rapid deci trebbuie sa il pmori repede. Trebuie sa ai neaparat scut imun la necunostinta.Pentru asta iti trebuie critic mult.
Ninja: Ninja este un caracter care se bazeaza in general pe viteza de atac. Daca nu ai mult aparare pumnal din camuflaj+ambush din spate te poate pune jos, deci trebuie multa aparare pumnal.
Ninja are sanse mari la otrava. Norul la P are parca 70% otrava deci iti trebuie si rezistenta la otrava. Sa omori repede un ninja iti trebuie critic si patrunzator. Semi-om sa nu lasi deoparte.
acum sura: Sura este un caracter care se bazeaza pe puterea magiilor. Pentru asta iti trebuie aparare magie si iti trebuie din plin. La fel si aparare sabie. Sura este de asemenea foarte rezistent. protectia la P are sansa 82%, dar ca sa il dezavantajezi baga "sansa de a prelua PM ale inamicului". Cu sura trebuie sa termiini repede pentru ca are skiluri foarte puternice. Trebuie sa il faci cat mai repede KO! Pentru asta iti trebuie atac speed si skill speed.
La saman cred ca te descurci... aparare clopot, evantai, etc.
! La fiecare caracter ajuta bonusul Semi-om. Incearca sa ia cat mai mult. Aici inchei
Am scris cam mult dar am dat totul pe scurt. Am scris ce trebuie in romana dar pot sa le traduc in engleza, germana si cat de cat italiana.
Daca ai neintelegeri, nelamuriri, vrei sa traduc sau vrei mai multe informatii baga id: raul_121
Bafta
DavidAndrei33 întreabă: