| GiiaaBăă a întrebat:

Stiti jocul www.pixiehollow.com sau www.disneyfairies.com(e tot acelasi lucru)? Ei bine, acum vreo 2 ani, mi-am facut cont, si cand imi creeam zana (Create a fairy), era cu totul si cu totul altfel decat acum! Imi alegeam intotdeauna par lung (avea asa multe peruci)! Ieri am gasit site-ul, si deoarece nu mai tin mine username-ul si parola de la contul vechi, mi-am facut altul! Dar s-a schimbat foarte foarte mult, de cum era acum 2 ani! Nu mai are par lung! :( Numai 2 peruci scurte) Am fost socata si foarte suparata cand am vazut! Eu vreau par lung :((((! Acum, ca sa ai par lung, trebuie sa fi membru si sa il cumperi! Inainte era gratis! (free) (ma rog, inca e)
Ma gandesc ca poate Pixie Hollow si-a schinbat site-ul!
Il stiti cumva pe cel vechi, care era acum 2 ani, si avea par scurt?
Sau dati-mi macar inca un joc asemenator cu acesta, in afara de Lady Popular, Stardoll, si mai stiu muuuuuulte!
Sau va rog din suflet, cine are cont pe Pixie Hollow de cativa ani (cu par lung, bineinteles), daca nu mai intra pe el si isi mai aminteste datele, sa imi dea Username-ul si Parola, dar prin privat, ca sa nu vada nimeni si sa fure contul! Dau fundita, va multumesc din inima, si va pup dulce!

1 răspuns:
| Raluca27 a răspuns:

Nu stiu n-am cont pe jocurile acelea dati recomand sa joci stardollsi imvu! Funda?