| wwwAl3x a întrebat:

Vreau sa vand un cont de metin din cauza ca nu mai vreau sa ma joc nimic legat de acest joc, si poate sa ma las de tot de pc. Tot ce va intreb este o estimare a contului(in lei).
Contul este pe Metin2.Us (oficialul american sau United States). Site-ul de la metin :metin2.z8games.com. E cat se poate de oficial happy. Si acum sa va spun cam ce as vrea sa vand, si ziceti-mi aproximativ cat ar fi. Vreau cat mai multe pareri.
Contul are lvl 35, razboinic corporal(cu aura), m9 aura sabiei, m4 iures, destule resurse sa faca G, si are suficiente resurse pentru. P. Am pe el leu +9(armura de 26) cu 2k HP si 10 sabie si inca 2 bs neimportante, fms+9 medie 32 si 20 vampiri(tin sa mentionez ca nu e pietrat, dar fms asta, costa peste 500kk, nu ma credeti pe cuvant, intrati si intrebati daca nu credeti), abanosi+9(65kk) papuci de lvl 9 cu 2k HP(40kk), iar restul nu-s asa importante.Are armat, are in depozit 2 pendande(alea dau 200 atac, si o sansa sati pice unu din o lasa de 1kk e de 1 la 100, deci faceti voi calculul), mai am 2 bless-uri(7kk fiecare), un stone craft book( scoate ciuburile si e 25kk). Lasandu-ma de tot, o sa vand toate conturile iar pretul pe care-l puneti sa fie total... Deci pe langa war-u acela vand un sura de 35 arme de 35( cu armat), o samanca de 28 dragon(se face usor 35, numai ca pierindu-mi cheful de mt, nu am mai facut-o), si un cont pe care fac shop, si are pe el chestii care vandute fac peste 65kk. Vreau sa stiu toate aceste 4 conturi(war-u, sura, shamanca, shopu) cat ar valora... Daca vreti mai multe informatii, sau aveti nelamuriri lasati la raspunsuri un id de mess, si va voi contacta eu. Tin sa mai precizez ca nu voi face schimbul cu persoane care vor sa plateasca online(nu am incredere), o sa-l vand numai persoanei cu care ma voi intalnii. Sunt din judetul Alba, deci daca sunteti din Bucuresti, si nu va voi vedea face to face, nici nu ma gandesc sa vi-l dau.Deci voi accepta suma ceruta de mine numai de la cel ce-l voi vedea. Deci lasati-va parerea, si id-urile daca sunteti interesati.

1 răspuns:
| Myyy3 a răspuns:

Ai scris degeaba, vinde toate itemele de pe el si fa cash acolo si dai pe bani reali! contul nu ti-l ia nimeni