| InsartIuzarneimHiar a întrebat:

Vreu niste jocuri de preferinta anime, de genul S4 League, Microvolts, Spiral Knights. Cine da cele mai multe primeste funda.

6 răspunsuri:
| mola a răspuns:

Gta San Andreas
Gta San Andreas Romania
Gta 5
Gta Vice City
Gta Vice City 2
Gta Vice City 3
Gta Vice City 4
Gta Vice City Romania
World Of Walcraft
Need For Speed ( NFS )
Miniclip.com
Miniclip.ro
Metin2
Metin2 Ozeron
Metin2 PvP
Minecraft
Metin2 Romania
Naruto
Dragon Nest

Sunt destule?

| BrokenInside a răspuns:

Incearca Brawl Busters, dar eu iti recomand sa lasi animele ( : pentru ca sant de calitate slaba, si de cele mai multe ori vip sant op, adica ei au toata puterea si restul nimic, asteapta pana pe 30 pentru open beta la Continent Of The Ninth Seal, e un joc foarte popular cu servicii foarte bune pe tot globul ( :, daca ramai tot la anime incearca dragonica/dragon saga, dragon nest(ai grija la dragon nest pentru ca daca vrei sa te apuci e greu de decis ce clasa sa alegi) sau grand chase.Bafta

| InsartIuzarneimHiar explică (pentru BrokenInside):

Am incercat Brawl Busters si nu imi place.

| BrokenInside a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Incearca celelate jocuri, dragon nest e foarte interesant si complex, acum se desfasoara un event pe serverul SEA.Dar eu tot spun sa vezi macar un gameplay de la Continent Of Ninth (c9 prescurtat, si cel mai mult folosit)

| BrokenInside a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Btw, nici nu ma mir ca nu iti place, caracterele nu sant "in balanta"si totul e lasat foarte haotic de producatori

| Reggaee a răspuns:

Paii...ce zici ce Zone4 e fainutz l-am jucat un timp, Fly for Fun, League of Legends, e de strategie, si the elder scrolls e foarte fain e cu Dragoni si din astea... incearca macar 1.

Întrebări similare