| KamyKaze666 a întrebat:

SAll
Vreau si eu comenzile la admin pe cs de zm le vreau doar pe urmatoarele
Sa dau vote map
Sa dau ban si ungag pls expilcati cum scriubig grin
Sa Schimb mapa
Sa dau Gag si un gag
Sa dau destroy
Sa dau unblindall cuiva
Sa schimb nicku cuiva
Si sa scriu cum scriu admini sus cu scrisu mare si iti atrage atentia imediat
Dar vreau numai aceste comenzi nu su altele mersi
Funda; X

1 răspuns:
| thedistroyer a răspuns:

Amx_votemap fy_snow sau orice harta daca vrei sa aleaga ei din mai multe harti pui: amx_votemap fy_snow.de_dust2,de_nuke etc pui ce harti vrei
amx_ban nume durata(0 permanent) motiv ex: amx_ban costel 1000 aim (1000 este durata si e in minute)
amx_gag nume durata ex amx_gag costel 10 acum nu stiu daca trebuie si cu durata, daca nu merge asa scrie simplu amx_gag nume ex amx_gag costel
amx_ungag nume durata, nu stiu daca trebuie si durata deci daca nu merge scrii numai amx_ungag nume ex amx_ungag costel
amx_distroy sau amx_destroy nu stiu sigur ex amx_destroy nume
amx_blind nume
amx_unblind nume
amx_nick numele care il are numele care vrei sa il pui ex amx_nick costel foca( numele playerului costel se va schimba in foca)
amx_csay white(poti pune si alte culori) msg ex amx_csay white sal all oricum iti scrie in alkb daca scrii pe centru dar daca nu pui culoare nu iil ia deci pune white
amx_chay msg pentru a vorbi numai ca adminii
amx_tsay black(aici poti pune orice culoare) msj (va apararea mesajul in dreapta jos) ex amx_tsay blue sal all
amx_psay nume mesaj aici nu stiu daca trebuie culoare incearca si o sa vezi smg ex amx_psay costel ce faci? costel e numele playerului caruia vrei sa trimiti meg sper ca am fost de ajutor daca ai vreo nelamurire da un msgbig grin