| marybossu a întrebat:

Sall! vreau si eu niste jocuri super dati-mi detalii

3 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Iti fac un top 10 dupa parerea mea al jocurilor pc:

10.Mafia 2 (joc gen Gta IV doar ca de prin anii 1960)

9.The Sims 3 (este un fel de simulator al unei vieti de om, joc in care iti poti crea familie, cumpara casa trebuie sa ai grija de playerul tau)

8.Mount and Blade Fire and Sword (joc medieval in care esti cu un player duci diverse lupte,recrutezi oameni, iti cumperi armura, calaresti, iti intemeiezi cetate, etc)

7.F.E.A.R 3 (joc shooter extrem de reusit)

6.Pro Evolution Soccer 2012 (joc cu fotbal, simulator)

5. Driver San Francisco (unul dintre cele mai reusite jocuri cu masini in care poti avea peste 140 de vehicule si in care ai de indeplinit diverse misiuni gen curse, urmariri, etc)

4.Call Of Duty 4 (joc shooter cu razboi, gen viata in Afghanistan, se poate juca si multiplayer)

3.Saint Row The Third (joc gen Mafia 2, The GodFather, L.A Noire, Gta IV)

2.The Lord Of The Rings Conquest (Stapanul Inelelor poate ai vazut si filmul)

1.The Elder Scrolls 5 Skyrm (joc medieval,putin sf in care esti cu un player si ai de indeplinit mai multe misiuni, iti alegi armele, armura, ai o poveste de viata interesanta, etc)

Bafta!

| Regizorul a răspuns:

Daca iti plac jocurile online cum imi plac si mie iti recomand League Of Legends.Copiaza tot ce am scris in ghilimele(tot, nu doar ce este cu albastru) ''http://signup.leagueoflegends.com/? ref=4f9957fd3ee54728895447 ''
iti pui numele dorit, parola
dupa aia dai download game, il instalezi ca pe orice alt joc si intrii in el sa joci.foarte usor si iti garantez ca o sa iti placa

| sterioo21 a răspuns:

Intra pe site-uri de "calitate". Dar depinde de ce sistem de operare ai (daca ai windows 7 ultimate - DAR SA FIE ORIGINALUL poti sa pui jocuri cu grafica foarte buna dar merg si aproape toate jocuri.
Eu lucrez la firma de calculatoare si am lucrat la diferite sisteme de operare dar eu iti recomand WINDOWS 7 ULTIMATE - 200 - 400 euro costa cd original.
Daca ai WINDOWS 7 ULTIMATE eu iti recomand niste jocuri faine care jucam in fiecare zi la firma de calculatoare : NFS WORLD, LINEAGE 2, F.E.A.R 4, COUNTER STRIKE SOURCE, COUNTER STRIKE ZERO, 4 STORY, GTA 4 REALITY, SI MULTE ALTELE daca vrei site-uri de unde le poti descarca vorbim pe mess! adresa de mess : maris.madalin24@yahoo.com

Întrebări similare