| dramazaptoorg a întrebat:

Salll dc nu-mi merge metin2rospeed am windous 7, l-am descarcat mi-amerge vreo 3 zile da imi mai iesea din el cate-odata si acum cand intru in el scriu contul parola si apara din prima erare la conectarea la server,,,, cine imi da un raspuns bun ajutator are funda,, mersi anticipat scuze de categorie

6 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

laughing))frate ai gresit categoria CLAR iti zic eu de ce serveru ala e nasol iar eroare e de la el ..ps:lasa privatele apuca-te de Ro daca vrei sa simti ca ai jucat metin.

| Senaris a răspuns:

Nu-l asculta pe asta care a postat inaintea mea. Daca vrei sa simti cu adevarat metin-ul, joaca pe US sau UK daca ai habar de engleza. Pe RO sunt toti pustanii frustrati care injura ca la usa cortului daca te bagi peste ei. happy

| GirlLăvHell a răspuns:

Mars la alta categorie-.-

| AndreiDrogaru a răspuns:

Deci nu merge deoarece se lucreaza in server si eu am patit asta. nu i asculta pe pustanii astia fara minte. dar dupa o ora doua va merge dar trebuie sa fii conectat la server e foarte bine ca ai wondow 7... fundita?

| Demonull a răspuns:

Pai si eu ce rahat am zis ma? ca eroare e de la ellaughingsi normal ca nu ti place Ro u dac anul esti in stare sa faci lvl 30 eu 78 si sunt multumit de ro iar pe cei frustrati ii rezolv repede in aceeasi ploaie de injuraturiwinking

| Demonull a răspuns:

Cum esti? retard?