| CasiBoss2 a întrebat:

Salu TPU! Joc metin2 earth si sunt razboinic.Am otel+9, Battle+9,Cercei de lacrima cer +9, Scut tigru+9, Bratara de lemn +9, Colier de lacrima cer +5, Coif de fier +9. Vreau sa va intreb ce bonusuri ii trebuie ca sa pot castiga toate duelele.

Răspuns Câştigător
| timilian90 a răspuns:

Tinand cont ca joci un server privat, ca sa castigi toate duelurile trebuie sa ai iteme pentru fiecare rasa cu 6, 7 adica / pe fiecare item sa ai pentru sura rezistenta sura si tare imp sura, pentru warr rezistenta warr si tare impotriva warr si tot asa, pe itemele de warr sa ai full rezistenta sabie si 2 maini, full semi-om, full magie pentru sura full sabie, full magie, macar 50% rezistenta foc full semi-om, pe iteme ninja full pumnal, full sageti, 15% rezistenta vant, full magie, full semi-om, pe itemele de saman full clopot, full evantai, full magie, full semi-om, 15% foc, 15% fulger. pietre pe armura pentru warr, sura si saman protectie, vitalitate, eschivei si pentru ninja protectie, vitalitate si piatra care iti da rezitenta la sageti. de asemenea sa ai full pv bonusuri si ceva critic. pietrele pe sabie sa fie in functie sa rasa pentru warr critica, patrunzatoare si anti warr, pentru sura critica, petrunzatoare si anti sura, pentru ninja critica, patrunzatoare si anti ninja si pentru saman, critic patrunzatoare si anti saman. si recomandat inca o sabie pentru 3 rase cu pietre tare anit warr / sura / ninja, cu aceasta sabie sa intrii la warr, daca ai aceste iteme o sa fie 99% cel mai bun de pe server si ai putea castiga toate dueluriile, restul de 0, 1 % depinde cat de indamanatic esti. sper ca ti-am fosr de folos am jucat 4 ani pe metin2.ro oficial si 5 servere private dintre care pe 2 am fost GM si pe 1 Mod.