| OmulCUMAsina a întrebat:

SAlut! 1 Stiu ca pe unele metine cu lvl max 250 exista un bug pentru a obtine multe perle ( pamant; amor; electrice; inghetata; etc). Cine imi spune care este bugul sau cum se face are FUNDA!

2 răspunsuri:
| MaybeSomeone a răspuns:

Pai bugul este de fapt o chestie banala pusa in joc, daca te referi la metin 2 steel, sa iti explic, ( cand mergi la orci, in tara de gheata sau in DT, in fiecare mapa exista un totem, o chestie rosie cu negru, la orci e in fata teleporterului, apare si pe mapa, in tara de gheata e in spatele lui, iar in DT e in stanga lui, tot ce trebuie sa faci e sa intri cu caracterul in ea si sa astepti putin, ea te va duce la inceputul mapei in alt virtualworld, unul gol in care nu mai e nimeni ( doar daca nu s-a dus cineva ) si din acel nou virtual world nu tem ai poti teleporta ) asta e faza ( bugul ) si stai singur in mapa si farmezi cat vrei tu fara sa fii deranjat

| OmulCUMAsina explică (pentru MaybeSomeone):

Nu asta de asta stiam. Stiu ca eu un bug pentru perle legendare pentru upgrade la itm.Un prieten de pe metin are 3450 electrice da nu-mi spunce cum a facut si a zis ca e un bug (apr perlele sunt la magazin)