| antiacta33 a întrebat:

A reusit cineva sa joace Dead Rising 3 pe un laptop cu placa video de 2 GB? Am un GT740M si procesor i5 4200 iar jocul nu trece de 15 fps chiar daca am toate setarile la minim. Am auzit ca frame-rate-ul este blocat la 30 fps si as vrea sa stiu daca exista o cale sa il deblochez, si daca imi va imbunatati fps-ul.

6 răspunsuri:
| JokerDeaD a răspuns:

Si eu am laptop cu aceleasi componente, dar sincer cred ca pe un PC cu aceleasi componente, de exemplu daca joci AC 4 pe laptop si pe PC, eu cred ca merge mai bine pe PC decat pe laptop.

Parerea mea e ca PC nu se compara cu laptop-ul cand vine vorba de fps si componente. big grin

| KodrutZ a răspuns (pentru JokerDeaD):

Exact. Poti sa mai zici asta de o suta de ori fiecarui cap de guma care are impresia ca laptopurile astea de doi lei fac vreo brinza cind e vorba de gaming.

| JokerDeaD a răspuns (pentru KodrutZ):

laughing Merci de sustinere.

| antiacta33 explică (pentru KodrutZ):

Salut KodrutZ! Vreau sa iti spun ca eu nu am impresia ca laptopurile astea "de doi lei" sunt foarte bune pentru gaming, si sunt sigur ca ai spus laptop de doi lei deoarece poate tu ai unul mai bun! Ma intrebam daca exista o cale de a edita niste fisiere, astfel sa dezactiveze AntiAnalising, Shadows, etc.

| antiacta33 explică (pentru JokerDeaD):

Sunt de acord cu tine. Placile video de la laptop nu sunt la fel de puternice precum cele pentru PC, indiferent de cati GB de VRAM are placa video. Oricum pana la urma am sa sterg jocul deoarece sunt prea multi zombii iar placa mea video nu rezista din cauza ca e prea solicitata cu incarcarea zombiilor in joc, plus ca jocul nu are nici o optiune care sa dezactiveze AntiAnalising-ul sau alte efecte care imi scad din fps si nici nu cred ca poti modifica fisierele din joc, deoarece sunt foarte bine criptate de cei de la capcom. Oricum mersi ca ai incercat sa-mi explici de ce nu pot sa joc jocul.

| KodrutZ a răspuns (pentru antiacta33):

Gresit, si eu am un laptop de doi lei. De tot rahatul, de fapt. E printre cele mai proaste modele facute vreodata de Asus, chiar (K70AB, poti sa te uiti pe la review-uri pe net sa rizi, chit ca eu totusi am avut noroc si nu am avut majoritatea problemelor de care se pling altii). Smecheria e ca laptopul ala e folosit exclusiv la vizionat seriale de catre nevasta-mea si desene animate de catre aia mica. L-am luat fiind interesat de un singur lucru - diagonala de 17.3. Cel mai ieftin posibil cu diagonala de 17.3, mai exact. L-am plimbat prin tara de vreo doua-trei ori, in principiu si-a scos banii. E din 2009 si inca o mai duce, insa are sub 1.500 de ore de functionare in astia mai bine de 5 ani. AntiAliasing si alte chestii sint optionale, nici un joc nu ti le activeaza by default. Daca un joc merge cu 15 fps si detaliile pe low, nu mai ai ce sa editezi. Iei si il rulezi pe hardware capabil sau te lasi pagubas, e atit de simplu.