Am cercetat toata vara cum sa faci bani pe net, pana la urma cea mai buna solutie sunt site-urile paid-to-click(primesti bani ca sa te uiti la reclame), insa se castiga FOARTE greu. Cele mai cinstite si mai vechi site-uri de genul asta sunt Neobux si Clixsense. Doar ca la Neobux de exemplu m-am chinuit O LUNA INTREAGA sa fac 1$, si pana la urma m-am lasat de el si Clixsense. Alt site de tipul asta foarte bun este paidverts, unde acum un an daca erai ''incepator''(te aflai in grupa cea mai mica) castigai cu usurinta 2$pe zi, iar daca erai ''profesionist''(te aflai in grupa cea mai mare) castigai 1500$ pe zi, numai ca eu nu am prins vremea aia Pentru ca site-ul era asa bun, a inceput sa-i scada profitul, asa ca acum daca esti ''incepator'' castigi mai putin de 3 centi pe zi, iar daca esti ''profesionist'' castigi doar 17$. Acum cateva luni am reusit totusi sa fac 3$, si ca sa ajung mai repede la 5$(suma minima de retragere), am pariat la ''cap sau pajura'' tot ce aveam... Si am pierdut, asa ca m-am lasat si de asta.
Sper ca tu o sa ai mai mult noroc. Succes!
AntoniaBlanaru întreabă: