| Deac_Alex_1994 a întrebat:

Acum 2 ani mi-am cumparat un Logitech G27 Racing Wheel.A mers perfect pe Windows 7-8 dar acum mi-am achizitionat un nou calculator cu Windows 10.Pentru a ii face setarile care sa mearga cum trebuie am nevoie de Logitech Software Profiler,dar dupa ce il instalez,acest Logitech Software Profiler nu merge, dau click pe el si nu imi deschide nimic..Am incercat reinstalarea lui, am incercat sa-l deschid cu permisiunile administratorului dar nu se deschide nimic;( Ajutor? Dau Fundaa!

Răspuns Câştigător
| Paul_Napau_1984 a răspuns:

Poate s-a stricat ceva, dar cu siguranta daca ai win 10, trebuie schimbat, poate de asta nu merge, deoarece win 10 este foarte nou si poate nu este compatibil cu volanul.

5 răspunsuri:
| Paul_Napau_1984 a răspuns:

Pai incearca sa cauti problema pe alte site-uri, sau poate e de la joc, poate de la win 10, ori cum sper sa rezolvi aceasta problema.

| Deac_Alex_1994 explică (pentru Paul_Napau_1984):

Am uitat sa scriu...Prima data cand mi-am instalat Logitech Software Profiler.A mers, dupa maxim 9 zile nu mi-a mai aparut nimic cand dadeam click pe iconita

| Paul_Napau_1984 a răspuns (pentru Deac_Alex_1994):

Pai ai incercat sa cauti si pe alte siteuri?

Da...Dar nimic pana acum.

Am rezolvat big grin

| Paul_Napau_1984 a răspuns (pentru Deac_Alex_1994):

Poate s-a stricat ceva, dar cu siguranta daca ai win 10, trebuie schimbat, poate de asta nu merge, deoarece win 10 este foarte nou si poate nu este compatibil cu volanul.