| CosminCrS a întrebat:

Am achizitionat niste boxe Genius 5.1 SW-HF5.1 1020.Problema este ca in calculator se aud toate boxele clar si pe internet nu se aud toate si fac un bazait (cateodata).Sa fie de la placa de sunet?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

"A face un car de bine" e o expresie, foarte trist ca ai ratat-o pina in prezent. Cu putin noroc, poate gasesti un Creative d-ala mai vechi, 5.1 cu conectori auriti. In alta ordine de idei, poti sa iei fie un Creative, fie un ASUS. Cauta SH, momentan preturile noi sint de speriat - eu am luat un Xonar DS cu vreo 150 RON (fara discount, eu am dat pe ea de fapt vreo 100, ca aveam card cadou la eMAG de vreo 50 RON), iar acum e vreo 250 RON una. sad

9 răspunsuri:
| AndreiX3 a răspuns:

Uite Cosmin iti recomand Realtech Hd Sound o sa-ti mearga uite linkul:http://realtek-hd-audio-drivers-vista.en.softonic.com/

| KodrutZ a răspuns (pentru AndreiX3):

Poate ca omul are alta placa de sunet, de ce te bagi ca musca in lapte?
@Cosmin: Ce placa de sunet ai? Daca tot ai boxe 5.1, fa-ti un car de bine si ia o placa de sunet ca lumea.

| CosminCrS explică (pentru KodrutZ):

Pai placa mea de baza (ConRoe1333-D667) are incorporata o placa de sunet si acum ma uitam sa cumpar o placa de sunet mai buna.La ce te refereai cand ai zis ''fa-ti un car''?

Da are ceva daca o iau pe asta Genius 5.1 Sound Maker value, ca nu vreau sa se auda extraordinar, macar decent.

| KodrutZ a răspuns (pentru CosminCrS):

Nu are sens, diferenta intre aia si onboard e ca si nula. Vezi la pcmadd.com ca au Creative SH foarte bune, cu garantie.

Mersi, o sa incerc sa vorbesc cu parintii si sa mai adun niste bani ca n-as vrea SH.An nou fericit!

Mrsi, la fel. SH-urile de care discutam sint cu mult mai bune decit majoritatea placilor noi de pina in 2-300 RON, si sint si multe modele vechi care au sunet mai bun ca astea noi. Daca nu folosesti Windows 7/8 ca sa fie cumva probleme cu lipsa driverelor, mergi cu incredere pe un Creative SH de la pcmadd.

Scuze ca intreb ca un ''noob'', dar m-am uitat pe pcmadd si merge orice placa creative care e 5.1 (adica si cele cu preturi mai mici sau doar cele cu preturi mai mari)?

In principiu, da. Un slot PCI liber sint sigur ca ai. Sound Blaster Live 5.1 ar trebui sa isi faca treaba cu brio. Dupa preturi, s-ar putea sa fie solduri, nici macar sh.

"A face un car de bine" e o expresie, foarte trist ca ai ratat-o pina in prezent. Cu putin noroc, poate gasesti un Creative d-ala mai vechi, 5.1 cu conectori auriti. In alta ordine de idei, poti sa iei fie un Creative, fie un ASUS. Cauta SH, momentan preturile noi sint de speriat - eu am luat un Xonar DS cu vreo 150 RON (fara discount, eu am dat pe ea de fapt vreo 100, ca aveam card cadou la eMAG de vreo 50 RON), iar acum e vreo 250 RON una. sad