"A face un car de bine" e o expresie, foarte trist ca ai ratat-o pina in prezent. Cu putin noroc, poate gasesti un Creative d-ala mai vechi, 5.1 cu conectori auriti. In alta ordine de idei, poti sa iei fie un Creative, fie un ASUS. Cauta SH, momentan preturile noi sint de speriat - eu am luat un Xonar DS cu vreo 150 RON (fara discount, eu am dat pe ea de fapt vreo 100, ca aveam card cadou la eMAG de vreo 50 RON), iar acum e vreo 250 RON una.
Uite Cosmin iti recomand Realtech Hd Sound o sa-ti mearga uite linkul:http://realtek-hd-audio-drivers-vista.en.softonic.com/
Mrsi, la fel. SH-urile de care discutam sint cu mult mai bune decit majoritatea placilor noi de pina in 2-300 RON, si sint si multe modele vechi care au sunet mai bun ca astea noi. Daca nu folosesti Windows 7/8 ca sa fie cumva probleme cu lipsa driverelor, mergi cu incredere pe un Creative SH de la pcmadd.
"A face un car de bine" e o expresie, foarte trist ca ai ratat-o pina in prezent. Cu putin noroc, poate gasesti un Creative d-ala mai vechi, 5.1 cu conectori auriti. In alta ordine de idei, poti sa iei fie un Creative, fie un ASUS. Cauta SH, momentan preturile noi sint de speriat - eu am luat un Xonar DS cu vreo 150 RON (fara discount, eu am dat pe ea de fapt vreo 100, ca aveam card cadou la eMAG de vreo 50 RON), iar acum e vreo 250 RON una.
bighiucristian99 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: