Incearca sa scrii doar un prenume(nume) nu doua unde iti cere numele si incearca sa faci parola de peste 6 caractere cu o litera si un numar.ai grija sa scrii bine codul
Nu te apuca stii dc?
la o grupa cand omori faci 300 yang creste greu si asta-i naspa
Da mah dar ce cod ziceti voi? Eu le completez pe toate, dar nu imi apare niciun cod. Unde este codul ala?
Nup ma trebuie 1 numele sa contina cifre 2 parola(a mea e de 8 cifre fara litere si merge)3codul de stergere(toata lumea il are 1234567) 4 numele(doar prenumele) 5 intrebarea(raspunsu trebuie sa fie peste 3 litere)6cel mai important:codul vezi sa il scrii perfect7 dai inregistrare...si se musca
Sall all, sti ce trebuie sa faci trebuie sa scrii akl la nume cu litere mari! plss funda!
Buna AdiDassler intrii pe site si scrii un nume mai ciudat la cont care sa nu mai fie folosit parola sa fie de peste 9 caractere si o cifra cel putin id de mess si dupa vezi sa scrii din nou parola bine ok mi-a facut placere sa te ajut
Frate 100% e ca nu esti eligibil incearca sa dai date de un om de 20 de ani si numele tau la cont trebuie sa aiba o cifra!
Daca nu merge asta schimba adresa de email