Da am gresit dupa cum ai observat am scris invidia, ideea mea era sa scriu ati.
Vei putea rula 2 placi video pe placa de baza (m-am informat) problema este ca nu le vei putea interconecta, sa faci sli. Ci vei avea posibilitatea sa conectezi mai multe monitoare fara un + de performanta.
Suporta si sli si crossfire, diferenta este ca sli este la nVIDIA si crossfire este la invidia.
Per total este exact acelasi lucru dar numit altfel.
(PS: mai multe placi video nu iti dubleaza puterea de procesare al acestora, primesti doar 30-40% maxim din a doua placa video, de mentionat este si faptul ca ai nevoie de o sursa foarte sanatoasa pentru asa ceva).
Salut ...crossfireul nu era de la ati? ...si sursai( 750w) ma tine mersi pentru sfat si scuze daca te bat cumva la cap dar la specificati spunea in treptul ''Multi-Graphics Technology'' ca : ''Support for ATI CrossFireX™ technology'' asta nu inseamna ca suporta Doar pentru ati?
mersi anticipat si sarbatori fericite
Mersi mult!
Sall acum am vazut placa de baza zice ca are suprot pentru PCI X16 2.0 si placa care vreau sa o iau are 3. o crezi ca va merge?
Da, fara nici o problema, placile au compatibilitate in trecut, cele noi mereu vor fi vechi cu cele vechi, aici cand vorbim strict de pci. Cele agp e alta mancare de peste, dar sunt si obsolete.
3.0***
Deci ar putea sa mearca? (scuze iar pentru insistenta) dar placa asta video vreau sa o cumpar in weekend si nu as vrea sa ma trezesc ca nu va merge..pretul este destul de mare si el...
100% merge. http://www.tomshardware.co.uk/forum/344877-15-will-express-card-work-slot Articol care sa ateste afirmatia.
Pe scurt, da va merge. Si chiar de ai avea pcie 3.0 nu vei avea nici un plus de performanta, nu inca.
Mersi mult esti cel mai tare! Salut
Sa traiesti, sa speram ca-ti merge brici.
Mersi, daca nu sunt prea insistent tu ce sistem ai? ( cpu, gpu ram )
I5 2320, 3. 0ghz quad core. GTX 550ti (momentan joaca toate titlurile la maxim, a fost o alegere cam proasta, dar sunt foarte multumit pentru cei 600 lei). 8gb ram la 1333mhz.
Nu am intentii de overclocking sau nimic. E mai mult decat suficient pentru filme / jocuri. In viitor ma gandesc la freelancing pe odesk, si daca va merge treaba poate voi face niste upgradeuri pentru a avea un deadline mai decent. Ma gandesc la un sistem racire apa inchis de la corsair, un 3770k si poate ceva rami mai multi la o frecventa mai buna, 16gb pe 1600 mhz sunt arhisuficienti. Si ca placa video. ce sa zic, nVIDIA, dar nu m-am hotarat asupra unui model.
Smecher eu am un core i7 2600k quad core 3.8...dar o sa il overclockez la 5 cu wather cooled ...in vara (poate) 16 gb ram 1333mhz corsair si un gtx 550ti
16 gb ram am avut noroc ca erau la oferta doar 2 milioane pe media dot dar ...totusi sa stii ca nu se merita 1600mhz dai bani in plus si e diferenta de 2%
Apropo despre 550ti ai avut problema cumva cu metro 2033 Batman arkham city, sleeping doggs sau gta 4?
Nu, la batman parca aveam pe dx 10, nu 11. Metro 2033 mi-a mers aproape de maxim, si gta4 imi merge perfect la maxim.
Aha, la mie batman imi mergea cu 21fps ...si la sleeping doggs cu totu' la ultra iar la gta 4 in jur de 35-45
Da am gresit dupa cum ai observat am scris invidia, ideea mea era sa scriu ati.
Vei putea rula 2 placi video pe placa de baza (m-am informat) problema este ca nu le vei putea interconecta, sa faci sli. Ci vei avea posibilitatea sa conectezi mai multe monitoare fara un + de performanta.
XatomisX întreabă: