| Dani04 a întrebat:

Salut.Am counter-strike 1.6 original, deci steam.Am urmatoarea problema: Intru in cs si dau sa intru pe orice server.Se conecteaza si cand sa dau enter ca sa imi apara optiunile pentru alegerea echipei mi se blocheaza jocul si se aude sunetul de impuscatura in mod repetat.N-am ce sa-i fac decat sa-l inchid din task manager.Asa face la toate serverele.Am incercat sa reinstalez cs, am reinstalat si steam...degeaba.Celelalte jocuri imi merg bine.N-as vrea sa reinstalez windowsul.Astept un raspuns.Ms! happy

Răspuns Câştigător
| WoKy a răspuns:

Ai incercat la Copatibility? sa setezi pe Windows XP Pack3?
Altceva nu stiu... Poate ai vreun bind prin Config sau poate ai luat Destroy/*** off/Exterminate/ Censure...
Si eu am fost detinator 1 an dar nu mi s-a intamplat asa ceva...
Daca nu merge, trebuyie reinstalat winowsul...Nu ai ce face
Bafta!

8 răspunsuri:
| WoKy a răspuns:

Scrie in CFG asta:
cl_allowdownload 1
cl_allowupload 1
Vezi daca joci fara steam merge!>?

| Dani04 explică (pentru WoKy):

Sunt deja setate pe 1 amandoua.Nu vreau sa joc fara steam. Daca nici jocul original nu merge...

| WoKy a răspuns (pentru Dani04):

Ai incercat la Copatibility? sa setezi pe Windows XP Pack3?
Altceva nu stiu... Poate ai vreun bind prin Config sau poate ai luat Destroy/*** off/Exterminate/ Censure...
Si eu am fost detinator 1 an dar nu mi s-a intamplat asa ceva...
Daca nu merge, trebuyie reinstalat winowsul...Nu ai ce face
Bafta!

| Mihai03 a răspuns:

De la optiunile video seteaza opengl, iar daca nu merge schimba in software.

Mai multe despre conter-strike pe http://team-strike.ro/forum

| Dani04 explică:

Am incercat toate solutiile posibile.Joc cs de mult timp, ma pricep cat de cat la optiuni, stiu ce trebuie setat, dar chestia asta ma depaseste complet.Normal ca pe OpenGL era dat...si pe software sa fim seriosi...se vede ca dracu.

Incearca pe D3D pe ce mai inalta rezolutie modul widescreen. Vezi ce se intampla.

| Dani04 explică (pentru WoKy):

Am reusit sa-i dau de cap.Am dat restart si pana la urma mi-a aparut chestia aia cu "compatibility".i-am dat pe sp3 si "run as administrator".Nu stiu daca mai era nevoie si a 2-a chestie, dar ca sa fiu sigur...Merci pentru raspunsuri Woky.

No problem...Salut

| r0biNNNet a răspuns (pentru Dani04):

Salut! Am aceeasi problema ca si tine. Spune-mi te rog cum setez compatibility? Dau click dreapta pe icon dupa desktop, apoi properties si nu apare "compatibility". Mentionez ca am win 7. Pls help me!