| ECK97 a întrebat:

Salut, am descarcat de curand Max Payne 3 dar nu am jucat Max Payne 2 si nu stiu poveste deci rugamintea mea este sa imi povestiti ce s-a petrecut in Max Payne 2(povestea).

Răspuns Câştigător
| basty1923 a răspuns:

Povestea dupa cum am spus se desfasoara la doi ani dupa evenimentele din prima parte iar Max Payne a fost avansat la gradul de detectiv. Cat timp investiga o serie de crime facute de un grup numit the Cleaners, Max se intalneste cu Mona Sax, care se presupunea ca este moarta la sfarsitul primei parti. Acuzata de moartea senatorului Gates si cu toate protestele lui Max, Mona este arestata si dusa la sectie. Acolo Max il aude pe noul lui partener, Valerie Winterson, vorbind la telefon despre Mona si imediat apare banda Curatatorilor care o cauta pe Mona. Inainte de a o gasi Mona scapa din celula si dispare in intuneric. Max se duce sa o caute acasa la ea si o gaseste, dar si curatatorii o gasesc deoarece il urmarea pe Max, si acesta i-a dus exact unde vroiau. Dupa ce ii omori, incepi impreuna cu Mona sa ii vanezi pe cei responsabili de atac. Cautarea lor i-a dus la un santier unde Max si Mona se apara impotriva curatatorilor. Cand se retrageau, detectivul Winterson apare si o ameninta pe Mona cu pistolul, moment in care Max devine confuz. Mona spune ca a venit special ca sa o omoare iar Winterson spune ca vrea sa o ia la sectie. Max il impusca pe Winterson pana la urma dar acesta reuseste sa il raneasca pe Max inainte sa moara, lucru care duce la spitalizarea lui Max.

0 răspunsuri: