| ieu123 a întrebat:

Salut am descarcat swichbot by padmak si nu stiu cum sa il activez imi apare ceva de genu "Slot 1" " Slot2" pun bonusurile dau start si degeaba cine ma poate ajuta are funda

2 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Acele cinci sloturi înseamnă primele cinci pătrăţele din primul iventar.
Aşează în prima pătrăţică din iventar item-ul pe care doreşti să îl bonusezi, apoi alege bonusurile din slotul unu, apoi slotul doi şi tot aşa.
Când ai terminat de bonusat cele cinci sloturi, intră la setări iniţiale, iar la căsuţa unde scrie 1.000 şterge şi scrie cifra 1 pentru ca bonusurile să se schimbe din secundă în secundă.
Bonusurile ca ''Imun la necunoştinţă'' şi ''Imun la încetinire'', nu le găseşte.

| Dragos2001 a răspuns:

Deci stergi cifrele de 0 si lasi liber iar in inventar 1 in primele 5 casute pui cate un item si cumperi multe schimbatoare...si switchbotul le ia asa:primul spatiu de la inventar corespunde cu slotu unu si poti schimba asa maxim 5 iteme deodata... apoi la switchbot dai la ultima casuta si dai undeva unde scrie cumpara schimbator 1/5 6/7 si lasi shopul aprins si bifezi casuta acolo sa cumpere singur schimbatoare, spec ca te-am ajutat funda