| ReDoNe2910 a întrebat:

Am facut o lume pe minecraft si am dat "Open to LAN" mi-a dat un port(49190) am intrat pe un site si mi-am vazut IP-ul am completat dar nu merge sa se conecteze ma puteti ajuta? Fundaa

Răspuns Câştigător
| Manolescu_Mihnea_1992 a răspuns:

1. Ia-ti logmein hamachi(https://secure.logmein.com/products/hamachi/download.aspx)
2.Instaleaza-l.
3.Dupa ce l-ai instalat, o sa iti apara o fereasta.Acolo scrie "Network". Apasa-l si selecteaza "Create a new network".Pui un nume si o parola(ex: Nume: MinecraftServeeer Pw:123)
4.Spune-i prietenului/prietenilor tai sa isi ia si ei hamachi si sa il instaleze. Dupa ce il instaleaza, sa apese "Network" si "Join an existing group". Acolo o sa le ceara numele si parola.Completeaza cu ce ai pus acolo (ex: nume:MinecraftServeeer Pw:123)
5.Te duci pe minecraft(cu hamachi deschis, la fel si prietenul/prietenii tai)si intri pe o mapa si dai Open to lan.Acolo o sa iti zica un port(ex:50042).Prietenul/Prietenii tai se duc pe hamachi la numele tau si dau click dreapta si "Copy IPv4 Adress". Apoi se duc la direct connect si pun IPv4 si portul.(ex:25.45.197.162:50042)

Si apoi puteti juca!
Ps:Acceasi versiune de mc.
Sper ca te-am ajutat laughing

7 răspunsuri:
| florin5000 a răspuns:

Fa server nu merge LAN!

| ReDoNe2910 explică (pentru florin5000):

Am mai primit un raspuns in care acel Copil mi-a zis ca mai trebuie o chestie sa-mi spuna dar nu raspunde Merge si LAN am avut un prieten care a avut cu Lan si am putut Juca!

| florin5000 a răspuns (pentru ReDoNe2910):

Trebuie sa ai ip static

Adica? dinamic?

Trebuie static sa iti intre cineva pe ip ala, daca ai dinamic se schimba intruna ip-ul si nu se poate conecta daca vrei static mergi unde ai net si cere ip static

Pai ma doar un IP

Daca faci server sau lan si nu se poate conecta inseamna ca ai ip dinamic. s i tie iti arata ca ai acelasi ip.