| Fury12 a întrebat:

Salut.Am instalat farming simulator 15 si nu mi se deschide.Dau faunda,

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Trebuie să ai în dosarul jocului ceva numit "game", dai click dreapta pe el şi dai deschide cu notepad, cauţi acolo prin primele rânduri unde scrie "Fullscreen" trebuie să scrie ceva gen "True", scrie tu acolo cuvântul "false" şi salvează notepad-ul pe care tocmai l-ai modificat.

Dacă nu, dezactivează antivirusul, de fapt, încearcă chestia cu antivurusul prima dată apoi ce ţi-am scris mai sus, posibil să vadă ceva ca virus şi nu permite rularea lui.

10 răspunsuri:
| Fury12 explică (pentru Alexuţ02):

Nu meerge.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Fury12):

N-a mers cu niciuna din metode?

Nu

Eu l-am avut descarcat si am umblat prin setari la joc si am modificat grafica si imi zicea ca nu il poate deschide sau asa ceva.Lam sters si l-am descarcat din nou.Prima oara cand l-am descarcat mi-a zis ca data trecuta dar aacum nu mi se mai deschide deloc.

Intră în firewall şi blochează jocul, şterge antivurusul din PC şi încearcă aşa

Da cum sa nu sa nu mai am protectie pentru virusi

Hai mai stii vreo metoda te rog.

Antivirusul e cel care-ţi blochează jocul, asta cred, fiindcă vede ceva ca virus dar nu e virus.

Ţi-am spus, deschide partea aia numită "game" cu notepad şi modifică acolo setările de grafică, le ai fix acolo, full screen şi celelalte

Si ce pun.cum le modific

Ţi-am mai scris şi sus, unde e "fullscreen" true "fullscreen" pui în loc de true cuvântul false şi dai save.