Sincer, ar trebui sa-ti mearga excelent cu aceste specificatii! Iti recomand sa-ti dezinstalezi GTA: SA, si sa il reinstalezi din nou.
Mult succes!
Sau vinde-ti PC-ul, mai strange-ti niste banuti si joaca GTA IV.
Uite un wishlist, care iti permite sa joci GTA IV/ CS:GO excelent :http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1325398/
Nu sunt pasionat de GTA IV iar CSGO merge ok pe pc asta. Si aia ziceam si eu... GTA:SA nu ar trebui sa-mi faca absolut nici o problema, incerc sa iau de la un tovaras ceva arhiva lui cu GTA:SA probabil e de la arhiva mea ca gta-ul meu e tot de pe net nu cu CD sau ceva si poate cine stie.
Eu am Intel core 2 duo 1.86 ghz, 2.5 gb ram si tot 8600gt si merge excelent Gta IV la med high, apropo ce wishlist ai facut tu acolo e de tot rahatul uite aici unul bun http://www.pcgarage.ro/......t/1324453/
E bunicel sistemul, dar:
1) Un i3 bate acel AMD FX6300
2) Eu am pus un SSD in sistem, deci SSD>HDD
3) As pastra acea placa video cu drag!
Degeaba bate I3-ul ca placa video e praf si cam atat poti sa pui si i7 ca placa aia e printre cele mai slabe cu DDR5, probabil de abia duce Gta 5 pe low pe cand acel R7 265 impreuna cu FX6300 duce lejer very high.
Totusi, el nu joaca GTA V... Intr-adevar, placa aia video e buna, dar i3-ul>FX 6300, si iti spun si de ce.
1) Sunt la acelasi pret
2) i3-ul acela e ca un quad-core, doar ca are 2 core-uri si 4 thread-uri.
3) Multi isi iau acel FX6300 doar pentru jocuri, dar cu acel i3 poti face si editari foto/video.
4) Daca stiai, AMD-urile au fost facute pentru jocuri, dar Intel este bun si in jocuri, si in editare foto/video avansata, modelare 3D etc.
Ba frate stiu ca i3-ul e peste fx6300 dar n-aveam chef de facut eu un wishlist si ala era cel mai bun care l-am gasit la 2000 de lei.
Am cam acelasi sistem ca si tine si imi merge perfect cu totul absolut maxim. Daca acest frame drop se mai intampla si in alte jocuri inseamna ca placa video nu mai are mult de trai insa daca este doar in gta sa mai mult decat sa reinstalezi jocul n-am alta recomandare.
Incearca niste mod-uri de GTA:SA atunci. Pune GTA:SA Vip Mod v3. Daca nici asta nu merge... Pai bag ****! Mie imi merge GTA:SA fara vreo problema =O
Am pus frame limiter pe ON si vad ca nu mai am frame drops. ciudata faza, cu frameurile limitate sa nu am lag oricum, daca revine problema o sa dau reply. O sa iti dau raspuns castigator daca nu mai persista problema pentru ca ai incercat sa ma ajuti.