anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am jucat cu niste prieteni LOL(league of legends).Eu eram s3, ei erau s5 si s4..Cum tot timpul jucand cu ei. Eu am urcat gold 5, ei avand s2 si s1.Dar nu am mai jucat 1 timp cu ei si respectivii au cazut din s2 in s3 de ex. Si am jucat cateva meciuri cu ei,(eu fiind gold 5)..Si am inceput sa primesc 17-19 puncte pe meci.Si cand pierd, pierd 20-22 pct. De ce? Inainte din s5 in s1 primeam cate 20-25 de pct,, si scadea 15-20.De atunci nu mai joc cu ei deloc. Mi-a zis cineva ca din cauza mmr-ului primesc asa putine. Am prieteni care primesc cate 23-26 pct pe meci(fiind tot gold). Dati-mi 1 sfat, ce sa fac sa imi recapat mmr?, adica punctele mai mari! Si ce parere aveti?, din cauza ca am jucat duo -3 playeri, la ranked, primesc puncte asa putine?

Răspuns Câştigător
| Marian9832 a răspuns:

Punctele si mmr se calculeaza in functie de inamici ( in duo se ia (mmr tau + mmr prieten)/2 + ~50 mmr si iti cauta inamici. Daca castigi intr-un meci in care inamicii au mmr mai mare vei primii mai multe puncte si vice versa ) daca tu esti g5 (1500 mmr) + prieten s3 (1300 ) +50 =>1450 mmr inamici => in comparatie cu tine au mmr mai mic deci primesti mai putin

| OttoR3V a răspuns (pentru Marian9832):

Pai ok. si acum si daca joc fara ei, nu joc duo, joc solo.Tot primesc putine lp(cred ca din cauza ca mi-a scazut mmr meu la al lor!

| Marian9832 a răspuns (pentru OttoR3V):

Si asta e posibil, poti vedea pe opgg o medie a mmr-ului tau

2 răspunsuri: