Poate ai incalcat niste reguli inventate de vaca unicorn din Narnia. Sa verific regulile si poate afli si tu. O, uite, nu esti singurulcu problema asta. Verifica in spam sau junk daca nu ai mesajul de suspendare, unde ai toate detaliile. Daca nu zice nimic relevant, atunci... Citez din EA Forums: "If you believe your EA account and/or persona has been incorrectly suspended/banned and you would like to dispute this action, please contact support at accountdisputes@ea.com from your registered email address.
In the Subject of your email, please write "Banned/Suspended Account - Game/Product Name - Persona Name".
In the Body of your email, please include the following information:
Your Information:
First Name & Last Name:
Game/Product Name:
Persona Name:
Banned or Suspended:
Error/Notification Message received (if any):
Details of your dispute:
Each account and/or persona is reviewed on a case by case basis. Though we make every effort to address these inquiries in less than 24 hours, we ask that you please be patient as it may take some additional time to do a full investigation." Multumit?
Eu nu vreau sa te intristez, dar din pacate nu mai poti sa-ti recuperezi contul. Si fratele meu mai mic a primit un ban, si avea o super Masina pe cont (McLaren F1 Elite), dar cei de la EA nu i-au putut da contul inapoi. Nici eu nu stiu motivul. Poate ca ai injurat un joc sau ceva de genu. Sau, cineva care era gelos pe tine, poate a facut vreo scamatorie si a trimis-o de la astia de la EA.
Se poate, sti ce usor se poate truca o poza? Mai ales cu photoshop, iti poate pune ala viteza maxima la 1000 Km/h, apoi o trimite la aia de la EA, si iti da ban imediat, chiar daca tu nu ai mers mai repede decat 150 Km/h de exemplu. Eu sper ca te-am putut ajuta oarecum.
Funda?
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: