| maximrobertalin a întrebat:

Salut am nevoie de ajutor imi curat hardiscu de ceva vreme a mers cat a mers dar acum foarte complicat il curat hardiscu din c dar in loc sa creasca capacitatea scade adica il curat dar degeaba spatiu liber scade si creste spatiu folosit. eu calculatoru curat cu advanced sistem care.va ro ajutati-ma cu un sfat.

8 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Incearca cu Ccleaner.

| maximrobertalin explică (pentru dannyel86):

Am mai incercat dar curata foarte greu! am mai rezolvat din caz am sa mai incerc totusi? n-are ce sa faca rau Ccleaner nu?

| dannyel86 a răspuns (pentru maximrobertalin):

Salut. Nu are ce sa faca rau Ccleaner, atat tinp cat sistemul tau nu este virusat sau nu este afectat de o eroare grava care sa dea peste cap sistemul de operare. AntiMalwarebytes e un program pe care il poti folosi si gratuit, pentru a verifica daca nu ai virusi in sistem. E foarte indicat sa-l rulezi preventiv, chiar daca ai antivirus. Chiar daca Ccleaner ruleaza greu, iti rezolva in cele din urma problemele cu spatiul pe hard. Eu zic, totusi, sa insisti cu acest soft foarte util. Personal nu m-a dezamagit. Bafta!

Buna tot eu da poate ai dreptate dar stau de jumatate de ora si abia a ajuns scanarea la 20 % ce fac intre timp ca sa nu ma plictisesc? la tine cat dureaza sa tise scaneze cclener hardiscu? nu mai am rabdare nu e normal sta in loc eu trebuie sa mai fac si altceva nu sa ma holbez cateva ceasuri la cclener pot sa vad muzica sau fil in acelasi timp?

Ccleaner ar trebui sa lucreze foarte rapid. Pret de un minut. Nu stiu ce fel de sistem ai tu (configuratia calculatorului, capacitatea hardului). Daca pc-ul tau merge greu in general, poate din cauza ramilor putini, atunci se expilica si de ce ccleaner ruleaza timp indelungat. Ceea ce povestesti tu n-ar trebui sa se intample. Cat despre alte operatiuni in timpul folosirii softului, se recomanda sa-l lasi sa-si faca treaba, pe urma deschizi ce aplicatii vrei. Repet: ccleaner ruleaza pe timp scurt si foarte scurt, nu ar trebui sa dureze atat de mult. Ori ai rami putini, ori se misca greu de la virusi, ori windows-ul e instalat de multa vreme si necesita o reinstalare. Ce sistem de operare ai si cata memorie? Da click dreapta pe My Computer si alege din lista "properties" (ultimul, in josul listei).

Eu am eimnows 7 capacitatea calculatorului meu este 74, 4gb, spatiu liber 62, 9, spatiu folosit 11, 4 gb raspunsul te rog care e ideea de merge ccleaner greu?

Nu nici o sansa dezinstalez cleaner ca imi face mi de draci nu e bun pentru sistemu meu. da-mi alt sistem de curatare dar sa fie compatibil cu sitemu meu Eu am eimnows 7 capacitatea calculatorului meu este 74, 4gb, spatiu liber 62, 9, spatiu folosit 11, 4 gb raspunsul te rog care e ideea de merge ccleaner greu?

Numai ccleaner merge greu sau orice soft instalat pe calculator? Nu pot recomanda alt program pe care nu l-am testat personal. La "properties" in My Computer, cati rami scrie ca are sistemul tau?