| Y3aaHH a întrebat:

Am niste vecini care s-au apucat de League of Legents si ei vorbesc numai despre asta. Vreau si eu sa ma apuc de joc ca sa am ce sa vorbesc cu ei laughing Nu prea imi mai plac mie jocurile pe calculator dar i`l give a shot tongue. Ziceti-mi si mie cam cum se joaca, ce trebuie sa faci, ce caractere/iteme sa-mi aleg big grin Dau funda si voi. Mersiwinking

Răspuns Câştigător
| thefunkerable a răspuns:

Salut. Iti spun eu despre el si ce vreau in schimb este doar un raspuns la intrebarea mea : Zimi si mie un joc sport sau action de preferabil sa pot imbunatatii echipamentul? Multumesc.

Acum sa vorbim despre joc. Deci este gen DOTA daca ai jucat sau Warcraft III. Incepi cu un erou la alegere.Pe parcursul jocului poti cumpara imbunatatirii ale eroului cum ar fi putere mai mare, magie mai puternica, viata de durata mai mare si multe altele etc etc. Trebuie sa ajungi pana in baza inamicului si sa-i distrugi Nexus`ul (adica nucleul bazei lui care arata ca o cladire mare). La caracter nu ma bag deci e alegerea ta deoarece eu l`am ales pe Khales care este prost deci nu il alege, iar la iteme, cand aprinzi shop`ul, iti spune acolo Recommandated Items si alegi.
Sper sa iti fi fost de folos, si apropo nu uita de intrebare!

| Y3aaHH explică (pentru thefunkerable):

***, nu prea ma pricep la jocuri asa, joaca si tu WOW daca vrei, am inteles ca e super misto si te obsedeaza. Sau Stronghold Crusader, Cossack(de strategie), Cabal, NFS-uri, din astea happy

1 răspuns: