| JohnnyWylde a întrebat:

Am o intrebare adresata doar celor ce joaca LOL in rolul de ADC si care chiar stiu bine cum sa joace:
De cand am inceput sa joc LOL am jucat in principal (90% + ) din meciuri pe diferiti campioni ADC, preferatii mei fiind in primul rand Caitlyn apoi Sivir, Varus, Jinx etc. Jucand majoritatea meciurilor cu Caitlyn am incercat sa gasesc cel mai bun build tinand cont de posibilitatile oferite de campion. Desi nu exista doar un build pentru un campion deoarece in functie de campionii inamici build-ul poate varia intr-o oarecare masura mai ales in meciurile normale unde de cele mai multe ori nu exista o compozitie a echipei de tip Bruiser - Jungler - Mage - Support - ADC (Marksman) ci pot fi 3 tanci sau fara suport sau mai multi magi etc. eu folosesc 2 build-uri principale:
1. The Bloodthirster (spada insetata de sange) - Berserker's Greaves (cizmele berserkerului) - Phantom Dancer (dansatorul fantoma) - Infinity Edge (sabia infinitului) - Statikk Shiv (cutit static) - Blade Of The Ruined King (lama regelui cazut);

2.The Bloodthirster (spada insetata de sange) - Berserker's Greaves (cizmele berserkerului) - Phantom Dancer (dansatorul fantoma) - Infinity Edge (sabia infinitului) - Last Whisper (ultima soapta) - The Black Cleaver (satarul negru).

Primul build il folosesc in majoritatea meciurilor iar al doilea build il folosesc doar atunci cand echipa adversa au un tank puternic si cade pe mine responsabilitatea sa-l inving (ultimele doua iteme din al doilea build au Armor Penetration - penetrare armura).
As dori sa stiu ce parere aveti despre cele doua build-uri si va pot spune exact de ce am ales item-ele respective).

Răspuns Câştigător
| C96 a răspuns:

Iti dau un sfat cautati o echipa de 5 prieteni cu care sa joci mereu cu ei, eu asa fac si scap si de nervi si de loss-euri, ti-am zis daca te misti bine este foarte bine! Dar cautati un suport care sa te ajute nu sa iti fure farmu' si killurile. Salut.

2 răspunsuri:
| C96 a răspuns:

Ce build iti faci tu este bun, nu uita ca, conteaza cum sti sa joci si ce SUPORT AI LANGA TINE! Deci poti sa fi un jucator super bun, dar langa tine sa fie un noob de lvl 1, care nu are nicio idee ce este un suport si asa se pierde un meci, sper ca te-am ajutat!

| JohnnyWylde explică (pentru C96):

Tocmai despre chestia asta vorbeam si anume ca in meciurile ranked nu conteaza cat de bun e un player ci cat de bine joaca in echipa iar aici se poate observa importanta suportului langa ADC. Totusi in meciurile normale nu prea exista jucatori care sa aleaga suportul si mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa joc de multe ori pe bot lane cu orice alt campion dar nu suport. Ba mai mult am fost nevoit sa joc singur pe oricare dintre lane-uri iar atunci cand nu ai pe cineva langa tine build-ul conteaza foarte mult. Oricum ceea ce spui tu e foarte adevarat mersi pentru parere.

| C96 a răspuns (pentru JohnnyWylde):

Iti dau un sfat cautati o echipa de 5 prieteni cu care sa joci mereu cu ei, eu asa fac si scap si de nervi si de loss-euri, ti-am zis daca te misti bine este foarte bine! Dar cautati un suport care sa te ajute nu sa iti fure farmu' si killurile. Salut.

Întrebări similare