| Catalingrdnr a întrebat:

am o mica problema si eu! MI-am cumparat de curand un lapotp Asus X550C cu procesor I5+altele(nu cred ca asta conteaza). Problema e legata de procesor in sensul ca el e foarte silentios doar ca se aurde un mic"barait" sau "parait" dara ii pot spune asa.Are cineva un astef de model incat imi poate spune daca si la el se intampla la fel? trebuie sa imi fac griji sau e ceva normal? Multumesc si astept raspunsurile voastere! Mentionez ca il pot returna celor de la magazin in maxim o luna intrucat l-am cumparat de la eMAG!

8 răspunsuri:
| Everestcompany a răspuns:

Nu ar trebui sa se auda nimic daca e nou laptop-ul. Iti recomand sa il trimiti la Emag, la service, sa remedieze probleme, ori sa ti-l inlocuiasca cu un alt laptop, acelasi model. Nu functioneaza la parametri optimi din ceea ce ai specificat. Sigur ceva nu este in regula.

| KodrutZ a răspuns (pentru Everestcompany):

No ***? Iar hardul e complet silentios, nu?
@Catalingrdnr: Piriitul se aude de la hard disc. E normal. Oricum Asusurile astea mai ieftine sint destul de proaste... nu zic ca sa te oftici tu, zic ca am si eu unul si mi-au trecut inca vreo citeva prin mina cu diverse ocazii. Daca nu il vei folosi pe post de desktop zi de zi, merge. Daca vrei calculator pentru uz zilnic, atunci iti iei frumos desktop.

| Catalingrdnr explică (pentru KodrutZ):

Deci sa inteleg ca nu e de la procesor pariitul ala? Am mai auzit la un prieten ca e de la HDD! Sincer sa fiu eram hotarat sa il duc inapoi la eMAG sa imi dea altul! Deci cum sa fac? e vreo problema sau e normal sa se auda asa? Ma nedumerea faptul ca il am de 3 saptamani doar.App pretul a fost de 2600 lei, foarte ieftin nu cred ca a fostbig grin.Multumesc mult pentru ajutor, astept raspuns in continuare! O zi placuta!

| KodrutZ a răspuns (pentru Catalingrdnr):

I5+altele, 2600 RON, cit dai atita face. De ce crezi ca s-au ieftinit atita laptopurile in ultima vreme? De banii astia iti faceai un desktop brici si aveai si garantie mai lunga.

A, hai ca nu ti-am raspuns pe indelete. Cit de mult il folosesti, cam cit timp te joci si cum stai cu praful in incaperea in care stai de obicei cu el? E posibil sa fie si de la praful din sistemul de ventilatie, insa cam orice ar fi, treaba de garantie nu e, cu exceptia cazului in care ai baduri pe disc, chestie care se poate verifica foarte lejer cu un program care stie sa citeasca parametrii SMART (AIDA64, PCWIzard, samd).

Asta asa e ai dreptate dar l-am cumparat pentru a ma putea deplasa cu el la facultate, acasa-Bucuresti,, etc.big grin.Ai dreptate si tu.Cred ca il voi duce inapoi pe baza faptului ca d.p.d.v al materialelor folosite e varza rau, adica la baza la display rama ce il inconjoara e dezlipita ceea ce ma supara(estetic se vede foarte naspa). Cred ca voi lua bani inapoi si ma voi reprofila pe alt model, marca.Multumesc mult.

Praf nu, sistemul de ventilatie e ok in sensul ca nu cred ca l-am folosit mai mult de 5 ori a cate 3 ore fiecare.deci e nou nou laptopul.Sunt tare dezamagit de el.Am dat 2600 pe el avand(i5, frecventa 1, 8+turbo 2.4, hdd 1T, video 2 gb NVIDIA GEFORCE 720 M,...)chestia e ca suntetul asta nu l am sesizat de la prima ora de functionare si se aude exact ca (in cazul calculatoarelor vechi scartaitul ala de la sursa parca, daca imi aduc eu bine amintebig grin)Multumesc!

Compromisul cel mai bun pentru portabilitate e un mini-desktop si un monitor la facultate + unul acasa. happy