| Nustiucinece a întrebat:

Salut, am o placa video GTX 970 si in unele jocuri cum ar fi H1Z1 si Arma 3 nu imi foloseste toata placa video imi ia doar 1 gb din ea, am probat si pe alte jocuri si in miscreated sau dayz nu am probleme dar in jocurile mentionate mai sus cand ajung intr-o zona unde sunt multe cladiri cu imi Ia doar 1 gb imi scade fps-ul pe la 30-40 cam asta ma deranjeaza m-ar putea ajuta careva?

9 răspunsuri:
| VladyXR a răspuns:

Ce procesor ai? Nu conteaza de placa video, placa video foloseste GB-u cat e indicat pentru joc, nu o sa foloseasca pe toti, asadar ce procesor ai?

| Nustiucinece explică (pentru VladyXR):

I5 4460 nu e vorba de processor nici ala nu il consuma pe tot ia doar 50% din el... specific problema o am doar in h1z1 si 16 gb de ram apropo.

| VladyXR a răspuns (pentru Nustiucinece):

Cand intri in joc intra in Task Manager dai la Perfomance si imi zici cat foloseste procesorul.

Am verificat deja cu MSI After Burner si nu trece de 60%.

Am zis la procesor nu la placa video.

Pai la processor ma refeream...

Intra in joc apasa tasta Windows du-te start scrie task manager du-te perfomance si uite-te cat % are procul.
msi afterburner e pentru placa video din cate stiu.

50-60%. in msi after burner poti sa vezi mai totul nu doar placa video. daca vrei iti fac un print screen sa vezi.

Atunci poate fi setarile la maxim gen MSAA etc, h1z1 nu e optimizat la fel si arma 3.mai scade si vezi ai grija ca vsync sa fie pe off