| YeeeeP a întrebat:

Salut,am o problema cu counter strike.Am Counter Strike classic si am lag cand intru in el de obicei cand sunt pe un sv dupa o runda ma scoate si imi zice aia cu reliable channel overflowed Am incercat sa imi iau alt cs sau sa schimb cfgu dar tot nu merge ce e de facut? Am windows 7 Acesta este pc-ul meu : http://i.imgur.com/a54ETsF.jpg

11 răspunsuri:
| TheProGT a răspuns:

Pc-ul este bun dar placa video nu prea

| IAmAnonim a răspuns:

Nu are nimic placa video, dar incearca sa scoti aero din windows, iesi din orice program( mess, skipe, etc) si poate iti mergewinking

| YeeeeP explică (pentru IAmAnonim):

Am incercat... am uitat sa mentionez ca am wireless...

Am incercat dar tot asa am uitat sa metionez ca am wireless

| IAmAnonim a răspuns (pentru YeeeeP):

Poate este din cauza wirelessului... straight face

Da de la asta este ca m-am bagat pe direct prin cablu si mergea...dar de ce merge asa de greu cu wirelessu? ca eu as sta toata ziua direct dar mai e si fratemiu cu laptopu si are nev si el deeasta stau prin wireles...

Atunci i-ati adio de la cs. Wirelessu nu prea se inbina cu jocurile( au nevoie de viteza buna pentru internet ceea ce wirelessu mai ingreuneaza aceasta viteza).Sau incearca sa joci altceva gen call of duty mw3 multiplayer sau nu stiu... Dar atata timp cat folosesti wirelessu nu prea ai cum sa joci cs.

Pai am un coleg care si el joaca cu wirelessu si ii merge fara probleme... poate o fi mai bun wireless lui...

Ia stai asa. cand incerci sa joci tu cs fratele tau este pe laptop( navigheaza pe net)? Si daca da, poate din cauza asta e...

Nu conteaza daca sta el pe net sau nu ca imi face la fel...

Nasol atunci, chiar nu stiu ce sa mai zic... straight face