Pai de obicei cand ti se strica prima tastatura vei avea mereu probleme cu ea indiferent de ceea ce faci pe laptop, posibil si din cauza suprasolicitării jocului sa o ia razna mai usor tastatura si sa se arda circuitele mai usor dar cel mai simplu este sa schimbi laptopul si sa ai grija cu lichidele pe langa tastatura.
Văd ca îmi arată un semn cu galben și cu semnul exclamării. Am dat pe el și spune ca nu a reușit sa își facă update. Am dat Download la noul update și o sa îl instalez. Sper ca de la asta sa fie. Revin cu noutăți?
Mda, degeaba am făcut update. Nu merg corespunzător tastele "Q,A,Z,E, D, C" deci pe diagonală e problema. Și pe fiecare dintre ele dacă apăs, se mai apasă încă unul, gen "qe, zc, ad". Îmi vine sa il sparg
Atata timp cand tastatura isi revine dupa schimabrea Windows-ului este o eroare de software care poate fi generata de supra solicitarea procesorului sau a HDD-ului, daca tastatura nu isi revine dupa schimbarea Windows-ului atunci este problema din circuitele tastaturi, ceea ce trebuie sa faci in caz asta e sa desfaci tastatura si cu betisoare de urechi si Alcol izopropilic va trebuii sa cureti Banda tastaturi!
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: