Ai dat banii pe licenta de W8? No offense, dar nu e frumos sa recunosti in public ca esti prost.
Ce sa-i faci..tre sa gresesti intai si dupa iti dai seama!
Returneaza produsul. Mama lui. Windows 7 isi merita banii, mai ales daca il iei la un discount frumusel. W8 e fix bani aruncati pe geam.
P.S. Nu vorbesc din poezii, am W7 Ultimate luat cu 50 de parai...
Cred ca o sa trec pe 7 inapoi...pacat ca imi place la nebunie 8
Ce naiba iti place la timpenia aia de 8? Pe tableta/telefon/convertibil inteleg, e ok, pe pc e o ineptie.
Is pe deplin de acord cu tine KodrutZ. win8 pe pc e un " ****" in propriul sens al cuvantului.
Am facut schimb si am luat 7 ultimate cu licenta...merge tot pe el si se misca al naibii de bine!
Eh, finally! Bravos, decizia corecta! W7 e sistem de tinut inca vreo 5 ani pe putin, asa cum a fost XP-ul. Sa speram ca nu ii taie pe astia de la MS sa il lase fara suport inainte de 2020 ca trec de tot pe Linux si pot sa isi bage undeva sistemul lor.
Cel mai des e din cauza registrelor incearca sa descarci CCleaner, Ncleaner si sa repari registrele dupa care sa reinstalezi FIFA, doar asta iti pot spune. Uita-te pe youtube ca gasesti o serie de videoclipuri " how to solve error...". Bafta!
Am curatat tot de mii de ori..am instalat si dezinstalat...dll-uri C++ drivere..nimic
Dupa ce ai reparat registrele ai reinstalat FIFA?! Totusi te-ai uitat pe youtube cum sa rezolvi?
Am reinstalat...am intrat pe tot youtube-ul..toate tutorialele...NIMIC!