| TudorLux a întrebat:

Salut, am o problema la cs:arma imi sta numai pe stanga, si grafica e slaba, dar pana acum imi mergea perfect. La un moment dat am incercat sa-mi dwnloadez cs source, si acum imi merge calculatorul greu, mi-a intrat si un alt net. Cand am vazut ca nu mai merge bine PC-ul, am dat verificare cu avg, si mi-a gasit un virus, dar am scapat de el. FUNDA.

Răspuns Câştigător
| AdySnaP a răspuns:

Am avut si eu problema asta si daca nu merge chesia cu cl_lefthand 1 sau de la H intra la optiuni si dai la video dupa dai ai acolo nu mai stiu exact da ai acolo Software Open gl si inca ceva selecteaza altceva in afara de sofware si incearca dupa sa schimbi arma si iti va merge

4 răspunsuri:
| dyoda a răspuns:

Pentru arma stanga: cl_lefthand 1 dreapta: cl_righthand 1 in consola astea. cand esti in joc apasa "H" ai un meniu poti schimba si de acolo daca nu merge cu consola. daca tot iti merge greu pc-ul incearca Malwarebytes aici:http://ro.malavida.com/s/malwarebytes depisteaza mai multe forme de virusi. il folosesc de foarte mult timp este foarte bun. succes!

| celios a răspuns:

Ma frate. descarca cs 1.6 no steam apoi dai la video 32 biti open gl si scrii in consola cl_righthand1
bafta

| TudorLux explică:

1. faza cu cs-ul nu merge, stiam de astea, am mai patit la un calculator, dar la ala inteleg, ca e mai slab. Sigur nu e asta, am incercat, am pus adminii sa-mi dea comanda dar nu a mers, e de la pc.o sa incer acel site, am si eu ceva:"optimizer pro" si mi-a gasit erori, dar e pe bani.
2. l-am reinstalat i l-am downloadat de multe ori, si e la fel ca mai sus: e de la pc.

| TudorLux explică:

Dar mai intai, ce e asta?
Mi-a zis cineva ca nu mai merge cfg-ul, dar asta nu prea are legatura.
Mai mult ma sperie numele site-ului, e cam dubios.