| cosmin2899 a întrebat:

Salut, am reinstalat win8.1 iar acum minecraftul imi merge cu 100 fps, ( nu ma injurati dar inainte mergea cu 300-350-400 fps, iar 100 fps pentru un pc de gaming e o insulta mai ales in minecraft) Precizes ca toate driverele sunt instalate, mc setat exact ca inainte + optifine. Nu ma injurati, din nou, vreau doar sa remediez problema.

Răspuns Câştigător
| DragosTR a răspuns:

Daca vrei ca orice joc sa iti mearga perfect incearca sa reinstalezi windows 7.

| cosmin2899 explică (pentru DragosTR):

Initial am bagat win7, pc a venit freeDOS, dar CD cu drivere este numai pentru win8 si win 8.1. Dar oricum n windowsul a fii problema din moment ce acum 2 zile ( pe vechiul windows) imi mergea cu peste 300 fps

4 răspunsuri:
| cosmin2899 explică:

Off:Nu era de la windows... nu are treaba x86 cu x64, ba din contra x64 este specific pentru un pc de gaming. Baga tu 8gb ram pe win de 32 de biti ca iti citeste maxim 3.
On: Problema rezolvată, după ce am umblat ca idiotu prin nVidia control panel si alte tampenii, mi.am dat seama ca rulam minecraftul cu placa video integrată. mda. Oricum, primul raspuns primeste funda...

| Gabriel_Prodan_1999 a răspuns:

O problema ar fi:
Inainte poate aveai windows'ul pe 32x, iar acuma l'ai pus pe 64x, nu stiu altceva de la ce ar putea fi, dar eu recomand sa iti pui windows 7 ultimate, pentru ca windows 8.1 este inca in stadiul beta, si se lucreaza la el, deci are multe errors. Sper ca te'am ajutat, funda? :o

| cosmin2899 explică (pentru Gabriel_Prodan_1999):

Windows 8 e încă in beta, hă? Pe 27 ianuarie 2015 apare windows 10 si tu îmi spui ca win 8 e beta?!?