| Aradului_Utistu_1998 a întrebat:

Salut.
Am si eu niste intrebari. Sunt legate de leptopul meu. Un laptop Packardbell care din cate am inteles face parte din familia Asus.
Prima intrebare ar fi ce pot schimba la el? Stiu ca placa video nu am sanse sa o schimb. Dar pot sa am sperante in a schimba procesorul? (momentan e i3 si as vrea la i5) vreau sa il folosesc la livestream-uri, gameplay-uri...la jocuri in general.
A doua intrebare ar fi... daca pot schimba procesorul...se merita? Adica merita sa schimb procesorul sau mai bine mi-as cumpara un laptop sau un PC cu caracteristici mai bune?

Răspuns Câştigător
| AndyKama a răspuns:

Salut!

Spune-ne toate specs laptopului si iti vom putea spune ce poti schimba sau nu.

| Aradului_Utistu_1998 explică (pentru AndyKama):

Ok
Precessor Intel Core i3-2348M
Placa video Nvidia GeForce 710M cu 2 GB Dedicated VRAM
500GB HDD
Memorie 4GB DDR3
802.11 b/g/n

Astea sunt specificatiile leptopului...

| AndyKama a răspuns (pentru Aradului_Utistu_1998):

Sincer sa fiu nu cred ca are rost sa faci imbunatatiri pentru configuratia asta.Cu ce ai pentru moment inca esti pe linia de plutire si nu ai motive sa investesti bani in upgrade-uri.Bineinteles,nu e un laptop de top, insa daca vrei cu adevarat ceva bun, cumpara-ti direct altul(daca il vrei special pentru gaming atunci cumpara unitate).

| Aradului_Utistu_1998 explică (pentru AndyKama):

Iti multumesc pentru raspuns! Asa voi face! Dar pana atunci te invit sa imi apreciezi pagina :) https://www.facebook.com/ARGaming-620847978036926/?fref=ts

3 răspunsuri: