Eu joc de cel puțin șapte ani metin și i-am răspuns la întrebarea legată de critică și pătrunzătoare pentru bonusurile 6/7, tu i-ai scris un răspuns nefolositor care sunt legate de bonusurile pe armă 1/5. Nu a cerut ajutorul pentru bonusurile 1/5. Nu am scris că ai nevoie doar de critică și pătrunzătoare pe bonusurile 1/5 când întrebare este legată doar de bonusurile 6/7. Așa că nu te trezi tu să îmi spui că nu am habar metin, când tu nu ai habar despre bonusurile 6/7, doar de 1/5. Apropo, dacă nu știai că critica este mai bună decât pătrunzătoare, caută pe internet ghiduri despre ninja arc. Critica cu pătrunzătoare mărește DMG-ul.
Iti multumesc! Uite si diferenta : de la 10-15k hit, ajung acum sa dau si 20-30k Iar in cei mai slabi chiar si mai mult!
Critica este mult mai bună, iar împreună cu pătrunzătoarea se adaugă încă 50% la DMG.
Serios? Cine ți-a spus ție prostia asta? Vrei să spui că dacă-mi pun critică și pătrunzătoare pe toate itemele ( care permit acest bonus,bineînțeles ) îi rup pe toți? Tu habar n-ai metin, degeaba ai bonusurile astea, sunt unele mult peste ele, care contează mai mult, astea sunt doar să te întărești puțin.
Fii atent.
Pentru aparare pui rezistenta la rase.
Pentru atac pui Critica, Patrunzatoare. si STR daca intra;)
Uite un server fara 6/7
Metin2 Iron.
Server deschis pe data de 08.01. 2014.
Hostat. Populat
Fara donatii... deci fara MODATI.
EVENTE PESTE EVENTE
LVL MAXIM 250
Iteme NOI +29 la evolutii
ItemShop Cu VOTARE
.S.U.P.E.R..S.E.R.V.E.R.
SITE>>> http://www.metin2iron.ro/sv/
FORUM>>> www.forum.metin2iron.ro