| marios12 a întrebat:

Salut, am si eu o problema, nu mi se instaleaz un joc, si anume League of Legends, imi spune "League of Legends se instaleaza va rugam sa asteptati cateva minute" l am lasat toata seara si degeaba... nici macar nu mi s a incarcat catusi de putin, sper sa ma puteti ajuta! sad

6 răspunsuri:
| MaybeSomeone a răspuns:

Pai prima oara iti zic parerea mea : exagerezi.
Asa acum, dezinsaleaza tot sterge tot ce ai jegat de lol, ia-l iar si lasa-l asa nu il inchizi la 60% sau 50% sau depinde cat o sa fie la tine, o sa ramana asa si o sa iti scada viteza pana la 0, dar nu trebuie sa il inchizi il lasi asa pentru ca o fila se instaleaza mai repede si din cauza ei sta si verifica ce lipseste si ce este dar el continua sa se instaleze, vei observa si dupa acea parte v-a incepe sa se instaleze normal, dupa la sfarsit la 99 se vor aplica patchurile asta dureaza vreo 3-4 minute.

| marios12 explică (pentru MaybeSomeone):

Faza e ca nu mi se blocheaza la patch, cand dau sa l instalez, nu mi se incarca deloc ramane asa...

| MaybeSomeone a răspuns (pentru marios12):

Vezi cand se deschide patchu, dai pe cheia aia, dai pe salveaza jurnalele si trimitele la lol suport

Nu mi se deschide niciun patch frate... dupa ce aleg in ce partitie sa-l instalez, mi se face prima parte, apoi imi apare ceva sa dau yes, dau yes si apoi a-2-a parte nu mi se mai instaleaza, eu nu ajung la patch, lasa mi mess ul tau ca sa iti arat

Mersi frate am rezolvat pana la urma laughing)

| MaybeSomeone a răspuns (pentru marios12):

Cu placere fratele meu ne auzim in 2026