Hei!
Jucator de 3 ani de LoL aici, fost platina 2 (mi-am luat ban permanent pe EUNE, acum joc pe EUW).
Si eu am avut aceeasi problema.
Daca ai calculator (nu laptop), chiar iti sugerez sa intrii in setarile din timpul meciului si sa te uiti daca e setat pe "Fullscreen", daca e pe borderless ai in jur de -40 fps, crede-ma si eu am fost pacalit.
In schimb, daca ai laptop, si bagi pe Fullscreen o sa iti glitch-uiasca ecranul, si nu o sa fie jucabil LoL.
Asa ca sfaturile mele sunt (pe langa cel cu FS):
1. Instaleaza si ruleaza CCleaner inainte de a incepe sa joci LoL. (acest lucru sterge filele cache si cookie-urile, performanta fiind favorizata)
2. Pe langa faptul sa le tii pe toate pe low, ai putea sa faci urmatorul lucru:deschizi L o L - - - - ctrl+alt+delete - - - - task manager - - - - click dreapta pe icon-ul de L o L - - - - high priority. Acest lucru va face anumite imbalance-uri in computer-ul tau, e gen medium risk, high reward, nu ti se va strica asa ca stai chill.
3. In ultima instanta, daca tot nu s-a produs nici o schimbare, si te deranjeaza prea mult numarul scazut de FPS-uri, sfatul meu este sa opresti sonorul din joc ( simplu, setari->sound->disable all sounds) o sa simti jocul mergand mult mai smooth, doar ca nu o sa beneficiezi de ambiente + sunet de abilitati + quote-urile campionului.
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Sper ca te-am ajutat!
Funda?