Buna, problema asta am avut-o si eu pe telefonul Lenovo dar ar trebui sa mearga de obicei pe Samsung mai ales ca e Note3. Asa ca in locul tau mi-as dezinstala PUBG si alte jocuri nefolositoare sterge-ti niste poze s-au screenshoturi inutile dupa reseteaza-ti telefonul. O data pe sapt. asteapta vreo 2-3 saptamanii dupa intra la setari si uita-te la memoria telefonului tau si cati MG-baiti/GB-baiti mai ai pe acesta. Dupa instaleaza-ti din nou PUBG MOBILE de pe Aptoide. Adica intra pe Googlul de pe telefon si scrie Aptoide apk. apk=pentru telefonul Android
Apoi da pe primul s-au al doilea link si da downald Aptoide. Cand ti se va instala iti v-a aparea ceva'' Instalati s-au Renuntati'' da click pe Instalati si astepti iarasi cateva secunde s-au minute. Dupa ce ti s-a instalat intri pe aplicatie si fa click pe Cauta adica acolo mai sus si scrie PUBG MOBILE. Dar ai grija ca in dreeapta daca scrie,, De Incredere,, si are o bifa verde il poti instala daca nu scrie asa sau nu are nici o bifa atunci nu il instala ca poate iti va da multi virusi pe telefon. De obicei eu de pe Aptoide imi instalez aplicatii ca orice de acolo este gratis si gasesti aplicati care pe Magazin Play costa bani si pe Aptoide nu
Sper ca te-am ajutat, o zi buna!
Note 3 are 7 ani manut. E prea slab ca sa iti mearga cum trebuie. Degeaba il scoti de pe Aptoide ca tot aia e.
Da da se misca bine jocul da astae broblema ca im iasa afara din joc