| StarDust_2887 a întrebat:

Am tot vazut persoane care vand cont pe IMVU. Care-i faza cu jocul asta? E interesant?

4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

E penibil!

| Vasilica98 a răspuns:

E un joc nonviolent si nu-i nici cu sporturi ( deci iti dai seama ca pentru un gamer adevarat e naspa rau ) esti o fata sau baiat iti iei haine si iti faci iubit/iubita mie mi se pare stupid de si multi colegi joaca ( un singur baiat in rest fete )

| ShadowSKQ90 a răspuns:

Cum zicea cel de mai jos PENIBIL

| Sânzăăă a răspuns:

Nu, nu e interesant de loc. Iti spun din propria experienta. am bagat multi bani in jocul asta, toti au fost prieteni cu mine cat timp aveam credite, cand nu mai aveam nimeni nu statea cu mine si eram obligata sa sterg imvu, pe atunci nu stiam prea multe, deci majoritatea avatarurilor erau noobi, am ajuns pana la urma sa sterg imvu, pentru ca tot ce era erau doar niste mici grupuri de ''emo'' care se credeau bine inteles, niste facaturi care aveau poze de pe diferite site-uri la profil, niste fraieri care pentru bani isi iau ''sys-uri sau bro'' dupa aceea i lasa balta, si asa ajungi nici in roomuri sa nu poti sta. La 15 ani l-am instalat din nou, surpriza ogramada de ''emo-isti'' care stateau in cabala house, un room pentru cocalari mincinosi, intr-o zi am intrat acolo, bine inteles ca am spus ''Buna!'', si bine inteles o mica emonela s-a bagat si ea in seama, sure. raspunsul ei era ''Pa'', n-am bagat-o in seama, apoi ca un om civilizat ce sunt big grin, am spus ''Ce mai faceti?'', cum sa nu se trezeasca un emonel: ''Bine cat timp n-ai fost aici'', nu l-am bagat in seama. mai mult ma uitam si aprobam daca ma intreba cineva, dupa o saptamana aceeasi ''emonela'' mi-a trimis un mesaj : ''Auzi scuze pentru faza aia, ma ajuti cu creditele'', bine inteles ca am inceput sa urlu ca nebuna prin camera, deci Imvu e doar un joc plin de tupeisti care te injungie pe la spate, iti spun eu nu te apuca, pentru ca toti o sa te ignore, doar daca n-o sa le iei ceva de la gift list laughing, apropo inca o mica poverstioara, ca am chef sa ma descotorosesc de toate amintirile astea naspa, in 2006 cum sa nu aiba lumea vip, bine inteles Imved a salvat viata tuturor prostilor, care n-ar juca cinstit macar odata. Deci iti recomand sa nu te apuci de acest joc banal, Pa. pa! ^^