| HwsKi a întrebat:

Salut am un calculator care e din anul 2008 si parintii imi zic ca el este slab pentru jocuri si mia-m scos Gta San Andreas Multiplayer si intr-o noapte cand ma uitam la videoclipuri se blocau videoclipurile si calculatorul era foarte supraincarcat si l-am stins putin si cand l-am aprins mergea foarte bine. Si parintii mia-u zis sa scot jocul. Va rog ajutati-ma sa-mi conving parintii sa-mi dea voie sa-mi scot jocul iear.

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

Daca ai skype vorbim acolo si poate reusesc sa elimin niste programe si procese nefolositoare din pc-ul tau cat sa ruleze bine chiar si cu jocl bagat in el

| HwsKi explică (pentru bogdan324):

Bogdan324 eu cu calculatorul cand am fost sa mi schimb windowsul. Cel care mi l-a facut mi-a pus un joc FarCry dar jocul nu mi merge si nu am timp sa mi-l scot. Sa fie de la FarCry?

| bogdan324 a răspuns (pentru HwsKi):

Depinde,cand il scoti trebuie sa il dezinstalezi din control panel, daca nu merge probabil e o problema de la windows

| HwsKi explică (pentru bogdan324):

Acum l-am dezinstalat si vad ca pc-ul merge mult mai bine

4 răspunsuri:
| IonutZidaru01 a răspuns:

Salut! Spunele asa : Depinde de viteza ta de internet si de piesele calculatorului! Jocul GTA San andreas este un joc destul de vechi cu o grafica acceptabila iar modul multiplayer este aceiasi chestie doar ca este cu mai multi jucatori! Jocul GTA San andreas ruleaza perfect pe un calculator din 2005!