Ne-a intrebat cum o activeaza iar eu i-am raspuns. NU TEBUIE ACTIVATA. Ea este deja activa dar actioneaza doar cand este solicitata(in-game) daca a incercat sa se joaca si performantele sunt slabe atunci este ceva de la joc sau jocul este prea puternic.
Ar trebui sa te uiti in BIOS.Cauta acolo si ai sa gasesti.Niste jocuri care-ti merg ar fi:
GTA San Andreas, GTA IV
Call of Duty MW3, MW2, BO.
Dead Island
Test Drive Unlimited 1, 2.
Gresit . Nu trebuie sa umble nicaieri.
Atunci,ce trebuie sa faca?
Am raspuns mai sus
User'ul a pus intrebarea aceasta pentru ca performantele intalnite in jocuri, erau scazute(probabil). Daca e asa, ce-ai spus tu acolo este nefolositor.Va trebui sa ne spuna user'ul ce se intampla.
Ne-a intrebat cum o activeaza iar eu i-am raspuns. NU TEBUIE ACTIVATA. Ea este deja activa dar actioneaza doar cand este solicitata(in-game) daca a incercat sa se joaca si performantele sunt slabe atunci este ceva de la joc sau jocul este prea puternic.
Buna. Deci treaba sta cam asa. Daca ai o placa dedicata si una integrata v-or actiona in functie de ceea ce faci.Ce ins asta?
Atunci cand tu navighezi pe Dextop o sa intervina placa Intel ® HD Graphics 3000. Care nu are o putere foarte mare pentru a duce jocuri.Atunci cand te joci insa, o sa intervina cea de la ATI radeon 6490M 1GB DDR5.
ATENTIE: In momentul in care intri in joc o sa creasca consumul de curent, si de preferat sa te joci cu Laptopul in priza si BATERIA SCOASA. Asta este o protectie pentru baterie. Daca nu faci asta o sa vezi c ain timp nu o sa se mai incarce bateria la maxim o sa ramana la 98% sau 99 %. Si asta nu este ok.
Mai trebuie sa ai in vedere ceva, placa video dedicata o sa intre in functie si atunci cand joci jocuri de brouser gen pe FACEBOOK.Asta nu este deloc o problema.
Jocuri:
Dupa cum arata placa integrata (cea d ela intele este vorba aici de un procesor i5 sau i3 o generatie mai nou.
Deci poti juca jocuri cum ar fi:
Fifa 13/14, MW3, CoD:Ghostes (robabil pe medium sau Low), la fel si jcurile mentionate de colegu mai sus.
Sper sa te ajute.
Stima.
Ok in mare parte am inteles cum sta treaba dar mie nu mi se pare cine stie ce performanta placa de 1 GB este adevarat? jocurile 2013 2014 nu merg?
Nu conteaza ca este de 1 GB ca este de 2 GB. Asta este irelevant in mare parte (conteaza dar in masura mica). Ceea ce conteaza este BITI pe cat ruleaza adica daca este placa de 1 GB pe 192 BIT este ff buna, daca este placa de 1 GB pe 128 bit atunci, nu te prea ajuta, sau mai rau de 64 bit.
PS: poti vedea asta daca scriiurmatoarele:
Windows7: in bara de cautare acolo la START scrii: dxdiag si apesi ENTER apoi la ce ti se deschide dai OK sau accept apoi se deschide un panou. Acolo dai sus la DISPLAY. Si vezi tot acolo.
Cred ca placa e 1gb / 64 biti...
Atunci te trage in jos... destul de tare.
AntoniaBlanaru întreabă: