Placa video e foarte slaba. Iti recomand jocuri mici gen Minecraft, Rayman Legends sau Origins, Trial Evolution, Warcraft 3, GTASan Andreas (nu sunt sigur daca o sa mearga bine), Hotline Miami. Nu prea stiu ce sa iti recomand. Laptopul e slab. Plus ca laptopurile nu sunt bune pentru gaming.
Mda,laptopurile nu sunt bune pentru gaming, cauta Alienware si iti schimbi parerea ))
De banii aia imi fac o unitate de... razi cand auzi numele Alienware. Alienware e ca Apple. Produse scumpe pe nimic. Performantele sunt de un PC de 600 de euro dar costa 1100. Plus cum mai e si laptop trebuie sa il incarci tot la vreo 5 ore cum joci jocuri gen Battlefield 3 ce consuma putere si ai si un ecran mic. Deci mersi dar nu mersi
Buna am si eu un pc mai slab si am jocuri carince of Persia The 2 trones, Hitman 3 Contrast, Minecraft(s-ar putea sa-ti mearca putin sacadat, dar nu tare) Urban frestile soccer, ford racing 3.Sa vizionezi cate un video gameplay la fiecare pe youtube, daca ti se par faine sa nu crezi ca au cerinte mari.Incearca-le,funda
?
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: