| DonotPositive a întrebat:

Salut.
Am un laptop cu 2 plăci video.
Cea integrată Intel (Graphics family HD)
Cea dedicată AMD (Radeon Graphics)

Am instalat recent driverul de la cele două plăci video.
Totuși cea default e cea integrată, cum aș putea s-o schimb?

Țin să menționez că am încercat să dau la Configure switchable graphics.
Uitați cum îmi apare acum:
http :/ /i.imgur. com/ bxdVuhP. png (fără spații)
Am văzut 2 video-uri pe youtube cum se configurează, gen deschizi un joc, închizi și apare la recently applications și acolo setezi high perfomance.
Am vrut să fac asta, am jucat League of legends (un match) am dat restart (fiind placa video instalată chiar înainte să joc)
Am intrat în Configure switchable graphics și îmi apare ce vedeți în imaginea de mai sus...
Poate că am pus bateria la laptop (deșii este pluged-in)?
Trebuie setat ceva din bios? Nu-mi apare nimic de genul acolo doar să setez date and time și să mă uit la niște informații.

P.S: Laptopul e HP...

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Placa video integrata mai mult ca sigur ca este parte din procesor. Era bine daca ne spuneai denumirea laptopului, dar de obicei la laptopuri daca au placa video integrata nu au sloturi pentru dedicata. Sunt si laptopuri care au sloturi pentru dedicata si o a 3-a categorie cele cu placa video integrata in procesor si care au si slot dedicat. Din acesta din urma banuiesc ca ai tu deaorece placile Intel (Graphics family HD) sunt in procesor. Asa am si eu dar la Descktop. Imaginea de mai sus n-am putut-o vedea (desi am sters spatiile ) deaorece este ceva gresit la ea. Nu vad de ce ai bagat acele spatii care nu-si au rostul. Puteai sa copiezi link-ul corect si gata.

0 răspunsuri: